Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Gojira & Planet_H feat. Alan & Kepa - Beau Beau

Gojira & Planet_H au realizat o nouă colaborare împreuna cu Alan & Kepa pentru noul single, „Beau Beau”, o piesă ce adoptă genul hip-hop clasic. Materialul este disponibil în articol.

De instrumentalul piesei s-au ocupat Gojira și Planet H, iar de versuri, Alan & Kepa. Regia și o parte din scenariu au fost asigurate de Mihai Pircalabu, de producție s-au ocupat LOWWS, Robert Ionicioiu și Andreescu George, iar de mix și master, Paul Opriș.

“Mesajul este foarte clar. Am vrut să lansăm o nouă piesă de dragoste!”, spune Gojira despre noul single.

Vedeta videoclipului este Cosmina Pasarin. Versurile și clipul se doresc a fi o radiografie a „bărbatului din bar”. Sportivi sau intelectuali, pe toți îi poți regăsi în cluburi. Clipul este realizat cu umorul specific entertainerului tv, Gojira (George Andreescu), o parodie de actualitate, care analizează plăcerea de a consuma alcool dincolo de limite.

Gojira & Planet_H este o trupă autohtonă care a zguduit sistemele de sunet din toate cluburile și festivalurile din țară. Cei doi producători/dj au pregătit primul lor album care conține pe lângă arhicunoscutele piese în colaborare cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, Kazi Ploae, Freakadadisk, Alan & Kepa, Robin sau Kluster și mai multe piese noi, nelansate încă.

Citește mai multe despre GojiraPlanet H
Videoclipuri cu GojiraPlanet H
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE