Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Gojira - Low Lands

Gojira a lansat videoclipul noului single ”Low Lands”. Piesa este extrasă de pe ultimul album al formației, ”Magma”.
Urmărește-ne pe

Gojira continuă promovarea albumului ”Magma” cu un videoclip nou, filmat pentru piesa ”Low Lands”. Melodia are o semnificație aparte pentru frații Duplantier, versurile făcând trimitere către casa în care au copilărit și a luat ființă trupa Gojira. 

”Am lansat un videoclip nou pentru piesa ”Low Lands”. E un clip intim și poetic regizat de dragul nostru văr și prieten Alain Duplantier. Unul dintre ”personajele” prezentate în acest vizual este Gayeres, casa în care eu și Mario am locuit când eram copii. Aici am cântat primele noastre piese, aici am înființat Gojira și aici au fost înregistrate majoritatea albumelor noastre. Sora noastră, Gabrielle, a contribuit și ea la realizarea acestui clip. Vrem să mulțumim tuturor oamenilor minunați care au lucrat din greu pentru ca acest clip sa fie realizat și tuturor fanilor care ne-au susținut cu atât de multă pasiune și respect. Sperăm să vă placă această călătorie la fel de mult ca și nouă”, a transmis Joe Duplantier.

Albumul ”Magma” a fost lansat pe 17 iunie. Piesele de pe noul disc au un sound diferit de lansările anterioare ale formației, în compunerea lor, frații Duplantier canalizând tristețea resimțită după moartea mamei lor.

Citește mai multe despre Gojira
Videoclipuri cu Gojira
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE