Urmărește-ne în Social Media

Godsmack - Truth

Godsmack a lansat la început de primăvară videoclipul piesei "Truth", care debutează cu un pian memorabil. Acesta este un single extras de pe ultimul album al formaţiei, "Lighting Up the Sky".

Videoclipul "Truth" a fost regizat de către solistul trupei, Sully Erna, împreună cu Francesca Ludikar. Piesa este o baladă axată mult pe pian, o piesă de despărţire şi angoasă, despre a doua şansă într-o relaţie, care nu se mai concretizează. Auzim şi un solo ca în vremurile bune ale baladelor lui Bryan Adams.

Albumul "Lighting Up the Sky" a fost lansat în februarie 2023, prin casa de discuri BMG, fiind coprodus de către Erna şi Andrew Murdock, care a lucrat cu Avenged Sevenfold şi Alice Cooper. Atunci când a apărut discul, solistul trupei a ţinut să sublinieze că Godsmack a cam terminat-o cu lansările de albume. Se va axa deci fie numai pe single-uri, fie doar pe concerte.

La început de februarie 2024, Sully spunea următoarele despre noul single într-un interviu cu un post de radio:

Dacă cineva ştie ceva despre mine, ei ştiu că eu compun mereu despre evenimente din viaţa reală, care m-au afectat la nivel emoţional, în rău sau bine. Şi din nefericire, nu e cazul de bine aici, dar e ceva real. Ironic, acest eveniment mi s-a întâmplat exact când înregistrăm şi scriam acest album. Aşa că eram deja în studio de o lună sau două şi pregăteam unele dintre piese.

Asta mi se întâmplă mie, "Truth", după o relaţie de 7 ani vine o trădare. M-a distrus, m-am închis în mine. Am oprit întregul proiect. Băieţii au fost foarte înţelegători, dar a trebuit să plec în acel moment. Construisem o viaţă acolo, mă mutasem în Florida, am construit un studio de înregistrări, am creat o viaţă cu acea persoană şi ea m-a trădat.

Nouă dintre albumele Godsmack au primit discul de aur sau chiar platină, iar grupul a bifat 3 nominalizări la premiile Grammy pe parcursul carierei sale. A câştigat şi nu mai puţin de 16 premii Boston Music Awards, fiind un simbol al oraşului. La început de februarie 2024 grupul a început turneul "Vibez Tour", care se axează pe o combinaţie de reprezentaţii acustice şi electrice.

Formaţia ne-a vizitat în octombrie 2022, la Arenele Romane.

Comentarii