Urmărește-ne în Social Media

Godsmack – Surrender

În pregătirea noului său album lansat în 2023, Godsmack ne mai oferă un single, "Surrender". Piesa primeşte şi un videoclip cu filmări extrase din turneul trupei în SUA şi în Europa. Cu puţin noroc zărim şi Arenele Romane pe acolo.

"Surrender" este primul single de pe albumul "Lighting Up the Sky", care va debuta pe 24 februarie 2023, prin casă de discuri BMG. L-am ascultat la început de toamnă şi acum îi vedem şi videoclipul. După concertul din România trupa americană a lansat şi track-uk "You and I", alături de o veste îngrijorătoare: discul din 2023 va fi ultimul din cariera grupului. Sully Erna şi băieţii vor continua concertele, dar albume de studio... nu vom mai primi.

"Surrender" s-a auzit şi la Bucureşti şi are o calitate de imn şi o porţiune de mijloc, care pare gândită pentru acompaniament din partea publicului. Vocea lui Sully este încărcată de masculinitate şi gravitate, iar instrumentalul emana energie şi duce cu gândul la trupele de rock alternativ mari în aceeaşi perioadă cu Godsmack la început de mileniu: Papa Roach, Disturbed, P.O.D.

Revenind la noul album, "Lighting Up the Sky" a fost produs de Sully Erna şi Andrew Murdock, care a mă lucrat cu Alice Cooper şi Avenged Sevenfold. Inspiraţia citată pentru cele 11 piese noi include călătorita unui om, cu suişuri şi coborâşuri, o poveste la care se vor putea conecta toţi ascultătorii. Avem şi teme clasice, de "băiatul întâlneşte fata", versuri despre obstacole în relaţii, polarizarea politică, trădare şi izolare.

Este abordată şi ideea de moştenire, de ceea ce lăsăm în urmă şi totul se simte că un mare final pentru Godsmack. Sully a afirmat într-un interviu recent că decizia de a nu mai lansa albume noi are de-a face cu faptul că e prea multă lume care în ziua de azi ignora muzica unor trupe atât de vechi precum Godsmack. A menţionat şi că lumea vine la concert pentru a auzi marile hituri şi ignora piesele noi.

Godsmack îşi începea parcursul în 1995 şi a devenit aşa populară încât oraşul Bostom are o zi oficial a trupei, pe 6 august.

Comentarii