Urmărește-ne în Social Media

Glass Animals - Heat Waves

Glass Animals ne invită în universul noului album "Dreamland" lansând piesa "Heat Waves". Single-ul încorporează trucurile minunate ale enigmaticului producător și lider al Glass Animals, Dave Bayley, și este hitul introspectiv, de vară, de pe album.

O călătorie pop cu un bas heavy, "Heat Waves" este o melodie de dragoste distorsionată, care explorează modul în care relațiile pot modifica personalitatea fiecăruia și pot schimba oamenii în moduri la care nu s-au gândit niciodată.

Piesa este însoțită de un videoclip cinematografic, regizat de Colin Read, care îl găsește pe Dave pe străzile din Londra, înconjurat de o singurătate apăsătoare, cauzată de pandemie.

"Videoclipul este o scrisoare de dragoste destinată muzicii live și culturii denumite - împreună. A fost filmat în timpul pandemiei, în cartierul meu din Londra de Est, de către oamenii care locuiesc lângă mine, folosindu-se de telefoanele lor. Acești oameni sunt, de obicei, prezenți la show-uri, în galerii de artă, la cinema. Acum, aceste locuri sunt goale și probabil că se vor închide. Despre asta este și cântecul, despre pierderi și despre lipsa puterii de a salva ceva. Le transmit mulțumiri și multă iubire celor care au fost implicați", a declarat Dave.

RECOMANDARE: VIDEO Interviu cu Dave Bayley (Glass Animals): "Îți ies lucruri mai originale dacă alegi să gândești neconvențional"

O poveste nostalgică, "Dreamland" aduce în prim-plan experiențe personale, sensibile, trăite de către Dave. Albumul trebuia să se lanseze în luna mai a acestui an, dar Glass Animals a planificat două show-uri back-to-back la Red Rocks, cu sprijin din partea colaboratorului Denzel Curry.

PUBLICITATE
Comentarii