Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Giulia feat. Dorian Popa - Ploaie de vară

Giulia a lansat în colaborare cu Dorian Popa videoclipul noului single ”Ploaie de vară”. Piesa a fost compusă de Marius Ivancea, Ioachim Petre și Ionuț Vasilache, regia clipului fiind semnată de Silviu Iliuță.

Single-ul pentru playlistul de vacanță propus de Giulia și Dorian Popa se numește ”Ploaie de vară”. Melodia marchează prima colaborare dintre cei doi artiști.

”Pe căldura asta merge foarte bine o ‪”Ploaie de vară”
Așteptarea a luat sfârșit! Videoclipul piesei "Ploaie de vara" e aici și așteaptă să îi dați SHARE!

Mă bucur tare mult că împart această piesă cu Dorian Popa! Mulțumesc mult What s Up!!! ‪Best Team‬
Mulțumesc echipei care a lucrat la realizarea acestui videoclip: Vlad Huidu, Silviu Iliuta (regie), Bogdan Beligeanu(montaj și graphic designer), Bivolul, Cătălin Vălean(styling), Andreea Badiu (makeup), Gabriela Buică (makeup & hairstyle), Bogdan Zamfir (coregrafie) și Betty Photography!
Multumesc MediaPro Music și Vlad Pârvulescu pentru tot!”, a scris Giulia pe pagina sa de Facebook.

La fel de încântat de piesă este și Dorian Popa, care i-a mulțumit Giuliei pentru colaborare.

”Felicitări Giulia pentru super single-ul ‪”Ploaie de vară”, mulțumesc pentru că m-ai primit și pe mine pe piesă.”

Single-ul anterior lansat de Giulia a fost ”Ochii tăi”, o piesă ce includea un refren reinterpretat dintr-o melodie a Elenei Cârstea.

Citește mai multe despre Dorian PopaGiulia
Videoclipuri cu Dorian PopaGiulia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE