Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Ghost - Rats

Puține formații supraviețuiesc după ce își pierd toată componența în afară de solist, dar iată că Ghost reușește acest lucru. Trupa condusă de Tobias Forge a revenit cu o nouă componență și a lansat piesa "Rats", primul single de pe viitorul LP. Melodia primește un videoclip cu tentă horror, pe care îl puteți urmări în cadrul acestui articol.
Urmărește-ne pe

Greu de crezut că pe parcursul a 4 minute și 25 de secunde vei vedea un personaj carismatic și înfricoșător dansând ca Lady Gaga și Michael Jackson, pe un instrumental ce reunește ABBA și Iron Maiden. Ghost este de departe cel mai inovator act muzical suedez din ultima jumătate de deceniu și reinventează constant definiția de metal.

"Rats" ne arată că Ghost e de fapt proiectul lui Tobias Forge și pretențiile precedenților membri ai trupei au fost nejustificate. Acest single precede noul album "Prequelle", care abordează teme precum apocalipsa, ciuma și Evul Mediu. Cum întreaga imagine a trupei e construită în jurul solistului și personajului sau, s-a făcut și o schimbare de alter ego.

Astfel Papa Emeritus, așa cum era cunoscut personajul mascat pe precedentele albume a devenit Cardinal Copia. A lăsat în urmă mitra de papă și acel potcap imens în favoarea unei măști mai simple, cu o mustăcioară de actor american din anii '60. Nu lipsesc lentilele de contact a la Marilyn Manșon.

LP-ul cel nou, "Prequelle" va sosi pe 1 iunie. Noul videoclip, "Rats" a fost regizat de către Roboshobo și lansat fix într-o zi de vineri 13. Ni-l prezintă pe Cardinal Copia dansând pe străzile unei metropole distruse de apocalipsă. Este înconjurat de majorete zombie, șobolani care mișună peste tot și soldați în costume protectoare care încearcă să elimine un virus letal.

Înainte să știm că Tobias Forge este creierul Ghost, membrii formației erau cunoscuți ca "Ghouls", plus Papa Emeritus, solistul. Trupa este activă din anul 2006, fiind înființată în orașul suedez Linkoping. După o prezență modestă pe scenele locale, grupul lansă un demo cu 3 piese în 2010 și un vinil de 7 inci.

Primul album de studio a fost "Opus Eponymous", care a venit în 2010. Ghost dădea lovitura în 2016 când piesa sa "Cirice" primea premiul Grammy pentru "Cea mai bună reprezentație metal". Cel mai apreciat disc al suedezilor este "Meliora", care a urcat până pe locul 8 în topurile americane.

Citește mai multe despre Ghost
Videoclipuri cu Ghost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE