Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Ghost - He Is

Nimeni nu o să uite prea curând apariţia celor de la Ghost la premiile Grammy de anul trecut, când au plecat acasă cu un trofeu. "Cea mai bună reprezentaţie metal" revine în 2017, cu un videoclip pentru piesa "He Is", într-o tonalitate mai blândă decât precedentele release-uri.

A fost un an interesant pentru grupul suedez, care s-a dovedit a fi de fapt un one man show, plus diferiţi artişti contractaţi pe o perioadă limitată. Ascunşi în spatele unui machiaj greu şi al măştilor, muzicienii au rămas misterioşi o bună perioadă de timp. De abia recent creierul trupei, Papa Emeritus şi-a dezvăluit adevărata identitate, cea de Tobias Forge.

În "He Is" îl vedem pe Tobias/ Papa Emeritus, care pare să fie un preot al unei congregaţii, păstorind un grup mare de credincioşi. Artistul le dă împărtăşania celor prezenţi la biserică, acceptă donaţii şi cântă împreună imnuri. Îmbrăcat ca Elvis şi purtând masca sa scheletică, artistul botează şi binecuvântează persoanele prezente, având timp şi de o scurtă exorcizare.

Devine un tele-evanghelist hiper energetic şi spre final trece la botezul într-un râu, cu un filtru vintage aplicat peste imagine. Întreaga imagine a trupei Ghost e construită pe o parodie la adresa bisericii şi a religiei în general. Noul clip a fost regizat de către Zev Deans, care e cunoscut pentru colaborările cu Behemoth sau Pallbearer.

Între timp Ghost se pregăteşte să înregistreze albumul de studio cu numărul 4, ba chiar există un plan şi pentru LP-ul 5. Dacă ultimul release era despre absenţa zeităţilor, cel nou este despre revenirea lui Dumnezeu, conform lui Tobias Forge. Va fi o creaţie apocaliptică, în care vom afla despre furia zeităţii asupra oamenilor de rând.

Noul album ar trebui să fie gata până la finalul acestui an.

Citește mai multe despre Ghost
Videoclipuri cu Ghost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE