Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Ghost - Faith (A Pale Tour Named Death)

Ghost a lansat un videoclip pentru piesa "Faith", în care prezintă secvenţe din turneul său nord american. Acest turneu a promovat ultimul album al grupului, "Prequelle", iar acum ne pregătim pentru unul european alături de Metallica, care îi va aduce pe metalişti şi în România. Până atunci vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Ghost a încheiat recent turneul "A Pale Tour Named Death", care dă şi numele secundar acestui clip. Videoclipul pentru "Faith" este regizat de Bill Yukich, iar de videografie s-a ocupat Ryan Chang. Seria de concerte nord americane ale formaţiei suedeze a însemnat 40 de opriri în State, inclusiv în Chicago, Los Angeles şi Toronto. Vedem momente spectaculoase precum un Tobias Forge/ Cardinal Copia acoperit cu confetti sau publicul în extaz fredonând piesele de pe ultimul LP.

Sunt momente când chitaristul sare în slow motion, solo-uri măiastre şi jocuri pirotehnice pe scenă. Nu degeaba a afirmat James Hetfield că Ghost e formaţia sa preferată, iar acum trupa pleacă în turneu cu Metallica. Ultimul album al suedezilor, "Prequelle" apărea în luna iunie şi a generat single-uri apreciate, precum "Rats" sau "Dance Macabre".

Luna trecută aflam că Ghost pregăteşte un film concert şi un album nou pentru 2019. De fapt albumul a fost amânat pentru 2020, după cum a declarat creierul trupei, Tobias Forge într-un interviu recent. După turneul extins din 2019, Forge and co intră în sudio şi vor începe lucrul la discul cu numărul 5. În 2019 vom vedea cel mult un single sau un EP. Anul viitor înseamnă 4 luni de reprezentaţii în deschiderea celor de la Metallica în Europa, plus Australia.

"Prequelle" a debutat pe locul 3 în topul Billboard 200 şi a adus trupei două nominalizări la premiile Grammy ediţia 2019. Categoriile sunt "Cel mai bun album rock" şi "Cea mai bună melodie rock", pentru "Rats". Au trecut aproape 3 ani de când Ghost devenea prima trupă rock din Suedia care câştigă premiul Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie metal", cu piesa "Cirice".

Pe Ghost îi auzim în România pe 14 august 2019 la Arena Naţională, în deschiderea concertului Metallica.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ghost
Videoclipuri cu Ghost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE