Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Geri Halliwell - Angels in Chains

Geri Halliwell a lansat videoclipul noului single ”Angels in Chains”. Piesa a fost compusă de artistă în memoria lui George Michael, cei doi fiind buni prieteni.

După 12 ani de pauză de la ultimul ei album, “Passion”, Geri Halliwell revine cu o piesă dedicată lui George Michael, intitulată ”Angels in Chains”. Fosta membră Spice Girls a fost foarte apropiată de regretatul muzician, George findu-i mentor și prieten.

”Am fost fană George Michael. Am iubit muzica lui, l-am iubit pe el, am crezut mereu că este un artist extraordinar. M-am gândit să adun toți fanii și să-l celebrăm, pentru omul care a fost și pentru artistul care a fost. Am scris o piesă pentru el, în calitate de fan, de prieten. El era un susținător al fundației Childline, așa că m-am gândit cum am putea face un bine, și am hotărât ca toate veniturile din vânzările melodiei să meargă la Childline”, a detaliat Geri într-un interviu acordat ODE.

Piesa ”Angels in Chains” a avut premiera la BBC Radio 2, în cadrul ”The Chris Evans Breakfast Show”, de curând fiind lansat și videoclipul.

George Michael a murit pe 25 decembrie 2016, în urma unui atac de cord. Cântărețul avea 53 de ani.

Geri Halliwell și-a început cariera solo în 1999, după despărțirea de grupul Spice Girls. În 6 ani, artista a lansat trei albume - "Schizophonic" (1999), "Scream If You Wanna Go Faster" (2001) și "Passion" (2005). Discurile au inclus hituri precum "Mi Chico Latino", "Lift Me Up", "Bag It Up" și "It's Raining Men".

Citește mai multe despre Geri Halliwell
Videoclipuri cu Geri Halliwell
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE