Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: George - Podul de piatră

Toamna aceasta, George revine cu o piesă nouă, însoțită de videoclip denumită “Podul de piatră”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

O coproducție Cat Music – Panda Music, single-ul este compus de către artist împreună cu Felix Popescu și Cristian Treanță în studioul Panda Music. “Podul de piatră” redă prin versuri și imagini povestea unei relații defectuase, în care totuși există iubire și speranță.

“Piesa reprezintă conexiunea din cuplu, legătură pe care uneori o rupem din neatenție sau nepăsare și cred că e o piesă în care ne putem regăsi cu toții. La filmări am muncit aproximativ 20 de ore în frig și în ploaie. Pentru mine a fost ok, dar pentru Raluca, modelul din clip, a fost foarte dificil, pentru că este însărcinată și a fost periculos să stea pe poante, mai ales pe vremea aceea”, declară George.

George este un artist complex, cu numeroase proiecte, atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune. Pe lângă rolurile importante jucate pe scena Teatrului Național de Operetă “Ion Dacian”, George a prezentat emisiuni TV de top și este marele câștigător al show-ului “Te cunosc de undeva” (Ediția 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformări spectaculoase ale unor artiști de referință de pe scena muzicală internațională, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley și Michael Jackson.

Primavara aceasta, George a lansat „Noi”, o piesă despre un cuplu perfect și o dragoste puternică, ilustrată cu un videoclip filmat într-o hala abandonată în care artistul dansează alături de perechea sa. Anul trecut, a lansat „Iubirea noastră frige” și „Detector de minciuni” (feat. Amna). Tot în 2016, el a colaborat cu Jo și Andreea Bănică pentru single-urile “Nimeni nu-i perfect”, care a ajuns în topul difuzarilor de la noi, și “Rain in July”, videoclipurile adunând peste 40 de milioane de views pe YouTube.

Citește mai multe despre George
Videoclipuri cu George
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE