Urmărește-ne în Social Media

GEØRGE feat. JO - Nimeni nu-i perfect

GEØRGE, pe care mulți îl știu sub pseudonimul „Jorge”, a lansat piesa „Nimeni nu-i perfect”, în colaborare cu JO. Videoclipul a fost realizat de Alex Ceaușu și surprinde o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

Cu un background remarcabil în showbiz, GEØRGE este unul dintre cei mai complecși artiști, cu numeroase proiecte atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune.

Chiar dacă până în prezent s-a implicat în proiecte sub pseudonimul 'Jorge', artistul a decis că este momentul să se prezinte cu numele lui real, GEØRGE. Single-ul "Nimeni nu-i perfect" este o colaborare cu Jo și a fost compus și produs de către GEØRGE și Marius Dia în propriul lor studio de înregistrări, Panda Music. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu și traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

Cum inspirația vine de multe ori în cele mai neașteptate contexte, versurile piesei “Nimeni nu-i perfect” i-au apărut lui GEØRGE chiar în vis, în noaptea de 15 august, iar a doua zi a mers la studio să înregistreze noul single.

“Realitatea este pentru mine cea mai puternică muza. Piesa 'Nimeni nu-i perfect' relatează povestea dintre mine și soția mea. Relația noastră a început de mai multe ori, asta până când am decis ca „ultimul început” să fie, de fapt, căsătoria noastră. Știam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care să mă completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuală în România și o apreciez foarte mult”, spune GEØRGE despre noul lui single.

“Pe GEØRGE l-am cunoscut la X Factor, când a venit în finala concursului să mă anunțe că voi participa la următorul sezon al emisiunii 'Te cunosc de undeva”. După o așa surpriză, era imposibil să nu rămân cu o părere bună despre acest om. În momentul în care m-a contactat în legătura cu piesa, am descoperit un artist talentat, care are foarte multe lucruri de oferit pe plan muzical. Piesa mi-a plăcut de la prima ascultare, am acceptat imediat propunerea lui de a face un featuring și am mers la el la studio pentru a finaliza piesa împreună. 'Nimeni nu-i perfect' are o poveste în care cred că ne regăsim cu totii și sper să se bucure de succesul pe care îl merită” completează Jo.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!" aduce pe scenă o nouă serie de artiști

"Te cunosc de undeva!" își sărbătorește majoratul cu o nouă ediție plină de transformări spectaculoase. Opt cupluri de vedete au acceptat provocarea, te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18
Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18 │ FOTO: PR

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti născuți pentru spectacol. Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele viitorului sezon al emisiuni, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. "Te cunosc de undeva!" promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Unele dintre cele 16 vedete revin la "Te cunosc de undeva!", în timp ce altele se află pentru prima dată pe scena emisiunii. Concurenții vor fi cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte.

Cele opt perechi de la "Te cunosc de undeva!" 18:

  • Connect-R & Shift
  • Feli & Nicolai Tand
  • Jo & Liviu Teodorescu
  • Eliza & Cosmin Natanticu
  • Emilian & WRS
  • Rona Hartner & Johny Romano
  • Sore & Emma de la ZU
  • Emi & Cuza

Concurenții s-au declarat încântați de participarea în noul sezon și "avertizează" telespectatorii cu multă distracție, energie și divertisment. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Cuza și Emi, care revin cu forțe proaspete și noi transformări:

"Cred că va fi greu să câștigăm și sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă. Oricum noi nu venim pentru câștig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!" a dezvăluit Emi.

Cuza a adăugat:

"Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că <<Te cunosc de undeva!>> e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet. Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult. Abia aşteptăm să descoperim şi noi cu ce provocări vine noul sezon, mai ales că se anunţă a fi unul incendiar".

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6