Urmărește-ne în Social Media

GEØRGE feat. JO - Nimeni nu-i perfect

GEØRGE, pe care mulți îl știu sub pseudonimul „Jorge”, a lansat piesa „Nimeni nu-i perfect”, în colaborare cu JO. Videoclipul a fost realizat de Alex Ceaușu și surprinde o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

Cu un background remarcabil în showbiz, GEØRGE este unul dintre cei mai complecși artiști, cu numeroase proiecte atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune.

Chiar dacă până în prezent s-a implicat în proiecte sub pseudonimul 'Jorge', artistul a decis că este momentul să se prezinte cu numele lui real, GEØRGE. Single-ul "Nimeni nu-i perfect" este o colaborare cu Jo și a fost compus și produs de către GEØRGE și Marius Dia în propriul lor studio de înregistrări, Panda Music. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu și traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

Cum inspirația vine de multe ori în cele mai neașteptate contexte, versurile piesei “Nimeni nu-i perfect” i-au apărut lui GEØRGE chiar în vis, în noaptea de 15 august, iar a doua zi a mers la studio să înregistreze noul single.

“Realitatea este pentru mine cea mai puternică muza. Piesa 'Nimeni nu-i perfect' relatează povestea dintre mine și soția mea. Relația noastră a început de mai multe ori, asta până când am decis ca „ultimul început” să fie, de fapt, căsătoria noastră. Știam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care să mă completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuală în România și o apreciez foarte mult”, spune GEØRGE despre noul lui single.

“Pe GEØRGE l-am cunoscut la X Factor, când a venit în finala concursului să mă anunțe că voi participa la următorul sezon al emisiunii 'Te cunosc de undeva”. După o așa surpriză, era imposibil să nu rămân cu o părere bună despre acest om. În momentul în care m-a contactat în legătura cu piesa, am descoperit un artist talentat, care are foarte multe lucruri de oferit pe plan muzical. Piesa mi-a plăcut de la prima ascultare, am acceptat imediat propunerea lui de a face un featuring și am mers la el la studio pentru a finaliza piesa împreună. 'Nimeni nu-i perfect' are o poveste în care cred că ne regăsim cu totii și sper să se bucure de succesul pe care îl merită” completează Jo.

PUBLICITATE
Comentarii