Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: GEØRGE, Anda Adam, Lora & What's UP - Moşu' e român

GEØRGE, Anda Adam, Lora & What's UP împrăştie magia sărbătorilor şi lansează piesa "Moşu' e român", al cărei videoclip a fost regizat de Alex Ceauşu.

GEØRGE, Anda Adam, Lora şi What's UP împrăştie magia sărbătorilor de iarnă şi încearcă să ne convingă de faptul că "Moşu' e român". Cei patru spiriduşi ai Crăciunului au lansat piesa însoţită şi de un videoclip colorat, regizat de Alex Ceauşu. Iar cea care s-a ocupat de make-up-ul colindătorilor a fost Ema Uta.

Cântecul a fost compus de GEØRGE Papagheorghe, Marius Dia şi Marius "What's UP" Ivancea, în studiourile Panda Music.

"N-o sa credeţi ce ni s-a întâmplat! Cum stăteam eu la Stage Academy cu Geørge, What s Up şi Anda Adam, cântând de mama focului un cântec de Crăciun, cum că Moşu' E Român, ne-am gândit ce tare ar fi să filmăm un videoclip la acest cântec minunat. Nici n-am apucat să clipim şi BOOM! Am auzit o bubuitură puternică la şemineu! Când s-a domolit cenuşa, ne-am trezit faţă în faţă cu.. cine credeţi??? Moş Crăciun în persoană! Avea la el o cameră de filmat! Ce-a ieşit, dă play să vezi!" a spus Lora, pe contul ei de facebook.

"Da, Moșu' e român!!! Tocmai am sărbătorit 1 Decembrie, iar acum pentru toţi românii de pretutindeni vă dedicăm un colind pe care să îl ascultaţi acum în luna sărbătorilor care tocmai început. Vă iubiiim!" a afirmat Anda Adam.

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE