Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: GEØRGE feat. Amna - Detector de minciuni

GEØRGE a colaborat cu Amna pentru noul single "Detector de minciuni". Vizualul a fost filmat în Cernavodă și pădurea Snagov, fiind regizat de Dan Petcan.

"Dacă am putea afla ce e în mintea persoanei iubite, relațiile ar fi mult mai interesante și, zic eu, longevive și pline de iubire. Este greu, după relații eșuate, să fii sincer din prima și să te deschizi complet, pentru că nu știi dacă poți avea încredere în persoana de lângă tine. Melodia ”Detector de minciuni” este inspirată din realitate și face parte din povestea vieții mele. Mă bucur mult că Amnei i-a plăcut să cântăm aceasta melodie împreună", declară Geørge.

"Mă bucur să colaborez cu Geørge pentru că am încredere în piesă. Așteptăm nerăbdători părerile ascultătorilor. Cât despre videoclip, îmi place mult, iar Dan Petcan s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre", declară Amna.

Cu un background remarcabil în showbiz, GEØRGE are în desfășurare numeroase proiecte, atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune. Pe lângă rolurile importante jucate pe scena Teatrului Național de Operetă “Ion Dacian”, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top și este câștigator al show-ului “Te cunosc de undeva” (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artiști de referință de pe scena muzicală internațională, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc. În ceea ce privește partea muzicala, GEØRGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim “Nu ne potrivim” (feat CRBL), “Geamantan” (feat Pavel Stratan), "Nimeni nu-i perfect" (feat Jo) sau "Rain in July" (alături de Andreea Banică).

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. Artista are o ascensiune la fel de puternică precum ritmurile pieselor pe care le-a lansat. Odată cu lansarea piesei ‘Tell me why’, ea a devenit artista preferată a Poloniei și Spaniei. Hiturile au continuat să apară și au dus-o din Europa spre America Centrala și de Sud, acolo unde a susținut concerte. De asemenea, Amna are în discografie un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Artista ne-a cucerit și cu numeroase hituri cu versuri în limba română, precum “În oglindă” (feat Robert Toma), “Arme” (feat What’s Up), “Fără aer” (feat Adda). Din această toamnă, Amna va concura alături de alți artiști într-o nouă ediție "Te cunosc de undeva".

Citește mai multe despre AmnaGeorge
Videoclipuri cu AmnaGeorge
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE