Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Geo Da Silva feat. Mr. Sax - I Want You

Geo Da Silva a lansat videoclipul piesei „I Want You”, un single cu versuri în engleză și cu beat dance-balcanic, care aduce aminte de anii '90. Noul clip poate fi urmărit în articol.

Ca și în cazul altor piese pe care le-a lansat, Geo este și compozitorul single-ului „I Want You”, alături de Mr. Sax. Videoclipul este o incursiune plină de distracție prin Spania și România, fiind regizat de către Geo Da Silva, Marian Plaian și Emanuel Grigore.

„Sunt foarte încântat de această colaborare. Simt că este un nou început pentru mine. Piesa îmi place la nebunie, iar de Mr. Sax nici nu mai are rost să mai spun. Mulțumesc managerului meu, Bogdan Toma, că a făcut posibil acest lucru împreuna cu Cat Music România, îl consider drept un cadou, cu tot cu piesele ce urmează, în această vară”, declară Geo 

De altfel, artistul a mărturisit că pentru această vară, a pregătit un pachet de 3 videoclipuri speciale, pentru toți fanii din întreaga lume!

Abia am așteptat să lansăm clipul piesei și cred că nu am fost singurul entuziasmat. Citesc, în fiecare zi, comentarii pe rețelele de socializare, în care oamenii își exprimă bucuria colaborării dintre mine și Geo Da Silva. 'I Want You' este acea piesă de dragoste, cu ritm și cu aer de vacanță!”, declară Mr. Sax

În urmă cu câteva luni, Geo Da Silva a lansat o piesă cu versuri în limba română, „Noaptea-i nebună”, la peste 7 ani de când a lansat hiturile „Stai”, „Doar tu și eu”, „România dansează”. Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara a surprins de multe ori și prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainment-ului european odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional.

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE