Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Gary Barlow - Elita ft. Michael Bublé, Sebastián Yatra

Gary Barlow, fostul coleg de trupă al lui Robbie Williams, a lansat un single pop cu infuzii latino menit să ne facă pe toți să uităm de pandemie. "Elita" se numește noua piesă a artistului britanic și este lansată în colaborare cu Michael Bublé și Sebastián Yatra.

"Sunt extrem de entuziasmat să împărtășesc asta (videoclipul piesei "Elita") cu voi toți, le mulțumesc lui Michael Bublé și Sebastian Yatra pentru colaborare, să filmezi pe 3 fusuri orare în timpul carantinei nu e cel mai ușor lucru de făcut, dar am reușit să o scoatem la capăt! Sper să vă placă!", a transmis Gary Barlow.

Videoclipul "Elita" a fost regizat de Vaughan Arnell, ce a colaborat și cu Sam Smith, Paloma Faith, Pet Shop Boys, Spice Girls. Filmările au avut loc în trei orșe diferite: Gary a fost în Londra, Michael în Vancouver, iar Sebastián în Miami. În ciuda distanței, rezultatul este un clip bine închegat, elementele de legătură fiind dragostea pentru femile frumoase și pentru ringul de dans.

Noul single "Elita" este primul extras de pe viitorul album solo al lui Gary Barlow, "Music Played By Humans". Discul va fi lansat pe 27 noiembrie și va include colaborări și cu Barry Manilow, James Corden și Chilly Gonzales.

"Ambiția mea, atunci când am început să înregistrăm acest album, a fost să creez ceva cu adevărat luminos, o celebrare a muzicii și a muzicienilor extraordinari pe care îi avem în UK și peste tot în lume. Unele piese au fost înregistrate cu orchestră, altele cu un cvartet, cu o trupă de muzicieni latino, iar altele au secțiuni de jazz - chiar este muzica pe care oamenii o interpretează peste tot în lume, de aici venind și titlul albumului - "Music Played By Humans"", a detaliat Gary Barlow.

Citește mai multe despre Gary BarlowMichael Buble
Videoclipuri cu Gary BarlowMichael Buble
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE