Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Gabriel Cotabiță & Matteo feat Andreea Esca - Ce zi liniștită!

Gabriel Cotabiță și Matteo au lansat videoclipul noului single ”Ce zi liniștită!”. În clip este inclus un scurt buletin de știri, prezentat de Andreea Esca.

Noul single lansat de Matteo și Gabriel Cotabiță, “”Ce zi liniștită!”, a fost compus mai mult de jumătate în taxi, în timp ce mașina aștepta la un semafor, a mărturisit Matteo. În ton cu starea piesei, videoclipul transmite ideea de seninătate și relaxare, Gabriel Cotabiță și Matteo fiind prezentați savurând o cafea, într-un loc departe de agitația cotidiană.

“"Nu mă gândeam vreodată că o să pot să-l cunosc pe Gabi atât de bine, mai ales să compun cot la cot și să cânt cu el! Este o bucurie, o onoare pentru care îi mulțumesc! “(...) Este o piesă pe care am scris-o după chipul și asemănarea noastră"”, mai spune Matteo, care recunoaște că entuziasmul și emoția au fost sentimentele pe care le-au trăit și el și Cotabiță la filmările acestui videoclip. “

Ce zi liniștită!”” poartă spectatorul într-o călătorie frumoasa în lumea copilăriei, unde gândurile întunecate și neliniștite nu își au locul, reamintind astfel că stările copilului din fiecare trebuie păstrate mereu vii.

Filmările s-au desfășurat într-o zonă din apropierea Bucureștiului, într-un câmp deschis. Peisajul a fost ales astfel special de catre regizor, tocmai pentru a putea fi sugerată vizual ideea de întoarcere în timp, spre vremurile inocenței copilăriei.

“”M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare și să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă””, mărturisește Gabriel Cotabiță.

Ce zi liniștită!”” se bucură și de intervenția unui scurt buletin de stiri prezentat de Andreea Esca, în care informația de ultimă oră este să nu încetăm să iubim viața și clipele senine.

Citește mai multe despre Gabriel CotabițăMatteo
Videoclipuri cu Gabriel CotabițăMatteo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE