Urmărește-ne în Social Media

Gabriel Cotabiță & Matteo feat Andreea Esca - Ce zi liniștită!

Gabriel Cotabiță și Matteo au lansat videoclipul noului single ”Ce zi liniștită!”. În clip este inclus un scurt buletin de știri, prezentat de Andreea Esca.

Noul single lansat de Matteo și Gabriel Cotabiță, ”Ce zi liniștită!”, a fost compus mai mult de jumătate în taxi, în timp ce mașina aștepta la un semafor, a mărturisit Matteo. În ton cu starea piesei, videoclipul transmite ideea de seninătate și relaxare, Gabriel Cotabiță și Matteo fiind prezentați savurând o cafea, într-un loc departe de agitația cotidiană.

"Nu mă gândeam vreodată că o să pot să-l cunosc pe Gabi atât de bine, mai ales să compun cot la cot și să cânt cu el! Este o bucurie, o onoare pentru care îi mulțumesc! (...) Este o piesă pe care am scris-o după chipul și asemănarea noastră", mai spune Matteo, care recunoaște că entuziasmul și emoția au fost sentimentele pe care le-au trăit și el și Cotabiță la filmările acestui videoclip.

Ce zi liniștită!” poartă spectatorul într-o călătorie frumoasa în lumea copilăriei, unde gândurile întunecate și neliniștite nu își au locul, reamintind astfel că stările copilului din fiecare trebuie păstrate mereu vii.

Filmările s-au desfășurat într-o zonă din apropierea Bucureștiului, într-un câmp deschis. Peisajul a fost ales astfel special de catre regizor, tocmai pentru a putea fi sugerată vizual ideea de întoarcere în timp, spre vremurile inocenței copilăriei.

”M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare și să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, mărturisește Gabriel Cotabiță.

Ce zi liniștită!” se bucură și de intervenția unui scurt buletin de stiri prezentat de Andreea Esca, în care informația de ultimă oră este să nu încetăm să iubim viața și clipele senine.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Gabriel Cotabiță este internat în spital. Are COVID-19 și necesită monitorizare

Gabriel Cotabiță a fost dignosticat cu COVID-19 și internat de urgență în spital. Cântărețul a avut probleme grave de sănătate în 2015, în prezent necesitând o atentă monitorizare, pentru a se putea preveni orice eventuale evoluții neplăcute ale infecției cu SARS-CoV-2.

Publicat

pe

Gabriel Cotabiță
Gabriel Cotabiță

Fiica lui Gabriel Cotabiță, Aela, a fost cea care a confirmat diagnosticul. Aceasta a anunțat la Antena Stars că artistul are COVID-19 și că este internat la spital. Deși necesită o atentă monitarizare din partea medicilor, starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță nu este gravă.

Înainte de internare, artistul a avut o serie de simptome, printre care tuse și o oboseală accentuată, astfel luând hotărârea de a se testa.

Aela Cotabiță: "Nu este intubat, nu este la ATI"

"Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate", a spus fiica lui Gabriel Cotabiță.

Problemele la care Aela Cotabiță face referire sunt de natură cardiovasculară, aceastea provocându-i neplăceri artistului și în trecut. În mai 2015, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio respirator, afecțiunile cardiovasculare agravându-i situația. Cântărețul a fost găsit în stare de inconștiență într-o sală de fitness a hotelului Hilton, necesitând la momentul respectiv intubare și ventilație mecanică. A fost necesară o îndelungată perioadă de recuperare, însă în cele din urmă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, în luna septembrie a aceluiași an fiind lansat videoclipul "Ce zi liniștită!", alături de Matteo.

Ulterior, în octombrie 2015, Gabriel Cotabiță a revenit pe scenă, în cadrul evenimentului "Gala Chapeau", dedicat muzicianului cu ocazia sărbătoririi a 60 ani de viață, dar și a 40 ani de carieră muzicală. "Iubirea voastră m-a adus acum înapoi!", declara acesta în cadrul galei.

Pe final de 2020, Gabriel Cotabiță și trupa Othello anunțau turneul Redivivus. Cu un prim concert susținut online pe 1 noiembrie, de ziua muzicianului, turneul urma să cuprindă și evenimente offline, imediat ce situația sanitară o va fi permis.

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani, este vocalist și membru fondator, alături de Mihai Pocorschi, al trupei VH2, una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan „Lapi” Lupu – tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu – keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi – lead guitar, backing vocals, Eugen’”Soe” Sonia – bass și Cătălin „Țeavă” Cătoiu – percuție.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
CLOSE
CLOSE