Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: G.R.L. - Ugly Heart

Tânăra formație G.R.L. a lansat videoclipul noului single "Ugly Heart". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al grupului, ce va fi lansat anul acesta. G.R.L. înlocuiește fosta formație The Pussycat Dolls, mergând pe o abordare similară.

G.R.L. este o trupă de fete pusă pe picioare de cunoscuta dansatoare Robin Antin, cea care în 2003 înființa The Pussycat Dolls. Compusă din Emmalyn Estrada, Simone Battle, Paula van Oppen, Lauren Bennett și Natasha Slayton, formația a debutat în 2013 cu single-ul "Vacation", ce a fost inclus pe coloana sonoră a filmului de animație "The Smurfs 2".

În martie 2014, G.R.L. a urcat pe scenă la iTunes Festival, unde a cântat piesele "Girls Are Always Right", "Show Me What You Got", "Vacation", "Rewind" și noul single "Ugly Heart". Trupa a colaborat, de asemenea, cu Pitbull pentru piesa "Wild Wild Love", clasată pe locul 6 în topul single-urilor din UK. În prezent, G.R.L. lucrează la albumul de debut, ce va fi lansat pe piață anul acesta.

Citește mai multe despre G.R.L.
Videoclipuri cu G.R.L.
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE