Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: G-Eazy - Sober ft. Charlie Puth

Căzut în patima alcoolului, G-Eazy își dorește să fie treaz (”Sober”). Regretul nu îl poate face să renunțe la băutură, în videoclipul lansat împreună cu Charlie Puth fiindu-ne prezentată aceeași poveste în diferite momente din timp, toate însă cu același final nefericit.

G-Eazy trece de la drogul iubirii (Him & I) la o patimă grea, a cărei efecte nu pot fi controlate. Noul single al rapper-ului se numește ”Sober” și pare a fi o confesiune făcută cu speranța că va fi absolvit de vina comportamentului său imoral. Melodia este înregistrată în colaborare cu Charlie Puth și se regăsește pe albumul ”The Beautiful & Damned”, un material ce despică vechea triadă sex, droguri și rock 'n' roll.

"Conceptul albumului este oarecum împărțit în două, este compus din două CD-uri și sunt 20 de piese, e pur și simplu un album lung. Tema lui este un anume stil de viață , ”The Beautiful and Damned”. Povestea lui începe de la a fi copil, visând să fac asta, pornind de la zero și privind din exterior, fără a avea nimic - și continui cu acest vis de a ajunge undeva, apoi trec toți acești ani în care urmez acest drum necunoscut încercând să ajung acolo unde vreau să fiu. Mă trezesc apoi într-o zi și mă întreb: <<Am ajuns acolo unde voiam să ajung?>>. Fantezia asta cu sex, droguri și rock 'n' roll este oarecum un clișeu, dar a devenit un clișeu cu un motiv. E o zonă întunecată", a detaliat G-Eazy într-un interviu acodat lui Angie Martinez.

Discul ”The Beautiful & Damned” este cel de-al 3-lea din cariera lui G-Eazy și include colaborări și cu ASAP Rocky, Kehlani și Halsey. Albumul a fost lansat pe 15 decembrie 2017, prin intermediul RCA Records.

Citește mai multe despre Charlie PuthG-Eazy
Videoclipuri cu Charlie PuthG-Eazy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE