Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Future - PIE ft. Chris Brown

Vizionarul rapper Future a lansat o nouă piesă în acest început de săptămână, "Pie", o colaborare cu Chris Brown. Videoclipul este unul clasic rap, cu o petrecere de lux acasă la vila unuia dintre rapperi.

Nu ar fi o petrecere fără starlete, băutură scumpă şi ţinute de zeci de mii de dolari. În mod surprinzător beat-ul lui "Pie" este mai apropiat de R&B decât de hip-hop-ul clasic, de cartier. Future îşi atacă segmentele cu autotune şi în clip pare copleşit de prezenţele feminine care tot apar. E povestea clasică a petrecerilor de la liceu, până la facultate şi în viaţa de adult, când un "playa" jonglează cu fetele.

Future flirtează cu fotomodele şatene, brunete şi blonde, fiind prins în fapt la finalul piesei. Fetele acceptă situaţia, iar Chris Brown şi gazda petrecerii le savurează dansul lasciv. Trebuie spus că în 2017 Future a fost pe val, având colaborări cu Ariana Grande, Maroon 5 şi Calvin Harris. Artistul a prezentat recent un remix al piesei "Mask Off' în cadrul BET Awards, împreună cu Kendrick Lamar.

Pentru a ajunge la stadiul actual de faimă, muzicianul a avut ceva schimbări de imagine de făcut. Şi asta pentru că al doilea său album, "Honest" îi arăta o latură prea sensibilă şi i-a scăzut masiv credibilitatea printre "bad boys" pe străzi. În mod interesant, chiar dacă piesa "Pie" abia a apărut, ea a fost adăugată albumului "HNDRXX" pe serviciile de streaming.

O mutare similară făcuse şi Kanye West cu "Life of Pablo" adăugându-i ulterior extra single-uri. Future pregăteşte un turneu global pentru a îşi promova cele două albume lansate în 2017, "HDNRXX" Şi "FUTURE". Ambele au debutat pe locul întâi în Billboard 200, o premieră pentru artist şi o premieră pentru industria muzicală.

Citește mai multe despre Chris BrownFuture
Videoclipuri cu Chris BrownFuture
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE