BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Future - PIE ft. Chris Brown

Vizionarul rapper Future a lansat o nouă piesă în acest început de săptămână, "Pie", o colaborare cu Chris Brown. Videoclipul este unul clasic rap, cu o petrecere de lux acasă la vila unuia dintre rapperi.

Nu ar fi o petrecere fără starlete, băutură scumpă şi ţinute de zeci de mii de dolari. În mod surprinzător beat-ul lui "Pie" este mai apropiat de R&B decât de hip-hop-ul clasic, de cartier. Future îşi atacă segmentele cu autotune şi în clip pare copleşit de prezenţele feminine care tot apar. E povestea clasică a petrecerilor de la liceu, până la facultate şi în viaţa de adult, când un "playa" jonglează cu fetele.

Future flirtează cu fotomodele şatene, brunete şi blonde, fiind prins în fapt la finalul piesei. Fetele acceptă situaţia, iar Chris Brown şi gazda petrecerii le savurează dansul lasciv. Trebuie spus că în 2017 Future a fost pe val, având colaborări cu Ariana Grande, Maroon 5 şi Calvin Harris. Artistul a prezentat recent un remix al piesei "Mask Off' în cadrul BET Awards, împreună cu Kendrick Lamar.

Pentru a ajunge la stadiul actual de faimă, muzicianul a avut ceva schimbări de imagine de făcut. Şi asta pentru că al doilea său album, "Honest" îi arăta o latură prea sensibilă şi i-a scăzut masiv credibilitatea printre "bad boys" pe străzi. În mod interesant, chiar dacă piesa "Pie" abia a apărut, ea a fost adăugată albumului "HNDRXX" pe serviciile de streaming.

O mutare similară făcuse şi Kanye West cu "Life of Pablo" adăugându-i ulterior extra single-uri. Future pregăteşte un turneu global pentru a îşi promova cele două albume lansate în 2017, "HDNRXX" Şi "FUTURE". Ambele au debutat pe locul întâi în Billboard 200, o premieră pentru artist şi o premieră pentru industria muzicală.

Citește mai multe despre Chris BrownFuture
Videoclipuri cu Chris BrownFuture
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE