Urmărește-ne în Social Media

Future - Mask Off

Rapperul Future a început să devină sinonim cu videoclipurile bizare şi nu se dezminte în noul clip "Mask Off". Această creaţie vizuală întunecată primeşte aportul lui Amber Rose, actriţă, fotomodel şi rapperiţă.

După un clip foarte psihedelic pentru piesa "Cold" cu Maroon 5 şi un videoclip sexy cu Ariana Grande ("Everyday"), lucrurile devin cu adevărat ciudate. Între şerpi, împuşcături şi explozii îl vedem pe Future rulând într-o maşină de lux. Camioane SWAT şi băieţi de cartier cu lansatoare de rachete declanşează haosul în jur. Scenariul e demn de nebunia unui film din seria "The Purge".

Regizorul Colin Tilley, cel care se află în spatele acestui clip apocaliptic s-a remarcat şi prin colaborarea cu Kendrick Lamar, la piesa "Allright". Colin a avut următoarele de spus despre noul material video:

Atunci când a sosit noul album al lui Future, aceasta era piesa pe care o ascultam. Eram obsedat de această melodie. Îmi place când se întâmplă asta, atunci când nu ascult o melodie special pentru a mă gândi la un clip. Deja trăiam cu acest single. Am dorit să rămân relevant în legătură cu situaţia globală actuală şi să legăm totul cu muzica, artistul şi evenimentele curente.

Am vrut să creez o lume dură, dar într-un mod suprarealist. Am luat situaţia actuală, cu preşedintele nostru şi tensiunile globale şi le-am dus cu doi sau trei ani în viitor. Future devine un maestru păpuşar care controlează tot, în vreme ce trece prin această lume neatins în maşina sa acoperită cu crom.

"Mask Off" a fost filmat în Los Angeles, cu segmente de împuşcături drive by la viteze de 96 km/h filmate cu super slow motion. Amber Rose apare cu părul tuns scurt, ochelari cu bling-bling , ciorapi din plasă şi o mască plină de ţepi. Fotomodelul a fost descoperit de Kanye West în 2009, iar Kanye a avut şi o relaţie cu Amber.

PUBLICITATE
Comentarii