Urmărește-ne în Social Media

Future - Low Life ft. The Weeknd

Rapper-ul american Future a colaborat cu The Weeknd pentru noul single ”Low Life”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de The Zac Facts.

Low Life” este noul single lansat de Future la aproape 3 săptămâni de la apariția sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live (SNL). Piesa este înregistrată în colaborare cu The Weeknd și se regăsește pe ultimul LP al rapper-ului, ”EVOL”, apărut în februarie 2016.

Discul ”EVOL” a avut mare succes în SUA încă de la lansare, debutând pe prima poziție în topul Billboard 200 cu 134.000 de exemplare vândute într-o săptămână.

Tracklist ”EVOL” - Future:

 1. "Ain't No Time"
 2. "In Her Mouth"
 3. "Maybach"
 4. "Xanny Family"
 5. "Lil Haiti Baby"
 6. "Photo Copied"
 7. "Seven Rings"
 8. "Lie to Me"
 9. "Program"
 10. "Low Life" (featuring The Weeknd)
 11. "Fly Shit Only"

Pentru promovarea piesei ”Low Life”, Future a filmat un videoclip în regia The Zac Facts împreună cu The Weeknd. Vizualul prezintă în linii mari viața așa-zișilor ”băieți de cartier”, în varianta americană.

The Weeknd lucrează în paralel și la un nou album, din acest motiv renunțând, se pare, la turneul său cu Rihanna. Artistul s-a întors în studio, susțin surse anonime din anturajul său, lăsând-o pe Rihanna să continue turneul ”Anti” fără participarea sa în deschidere.

The Weeknd, cel care a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”, a fost unul dintre favoriți pentru Oscar 2016. Piesa ”Earned It”, de pe coloana sonoră „Fifty Shades of Grey„, a fost una dintre cele mai populare piese ale anului 2015, urcând până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100.

PUBLICITATE
Comentarii