Urmărește-ne în Social Media

Future - You Da Baddest ft. Nicki Minaj

Ce videoclip a strâns 10 milioane de vizualizări în 3 zile? Răspunsul corect este "You Da Baddest", creaţie a celor mai virali artişti rap la nivel vizual în 2017: Nicki Minaj şi Future.

Fiecare videoclip al lui Future s-a bucurat imediat de un număr mare de vizualizări şi a devenit imediat viral. La fel putem spune şi despre Nicki Minaj, prezentă pe featuring-uri alese pe sprânceană. Un fan al artistei cu ochiul format va observa că Nicki a reciclat ţinuta din latex roz care a apărut în videoclipul "Swalla". În "You Da Baddest" mai apare şi una dintre ţinutele etalate în clipul lui "No Frauds", piesa realizată cu Drake şi Lil Wayne.

Regia acestui nou clip îi aparţine lui Benny Boom, cunoscut pentru colaborările vizuale cu artişti precum 50 Cent, Akon, Birdman, David Guetta, Ja Rule sau Nas. În acest nou single Future cântă despre relaţiile eşuate şi domnişoarele care i-au călcat strâmb. Nicki intră pe flow rapid şi produce rumoare oriunde apare, pe plajă şi în hotel, destrămând cupluri şi prietenii prin mersul lasciv.

Şapca-ochelari transparentă din "Swalla" îşi face apariţia şi în acest clip, pe malul mării de această dată. "You Da Baddest" este ultima piesă de pe albumul "HNDRXX" al lui Future, lansat în luna februarie a acestui an. A fost un disc înţesat de colaborări, e drept unele adăugate LP-ului ulterior, prin distribuţie digitală. E vorba despre featuring-uri cu Kendrick Lamar, YG sau Chris Brown, în piesa "Pie" spre exemplu.

Nicki Minaj nu a mai lansat un album full din 2014, dar având în vedere că a scos câte un single sau a apărut pe câte o melodie aproape lunar, putem spune că a fost destul de ocupată. Zvonurile afirmă că lucrează totuşi la un nou LP.

PUBLICITATE
Comentarii