Urmărește-ne în Social Media

Future - Crushed Up

Lista artiştilor inspiraţi de aura misterioasă a serialului Netflix "Black Mirror" se tot extinde. Future tocmai a adoptat această abordare pe clipul noii sale piese, "Crushed Up". Imaginaţi-vă o secvenţă din "Frozen" dar cu un iz de cartier. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

"Crushed Up" se petrece într-o vilă luxoasă, un veritabil castel, iar Future face abuz de cadre rotative. Ar putea provoca rău de mişcare celor cu urechea internă ceva mai sensibilă, dar clipul face senzaţie pe o diagonală mare sau poate chiar pe VR. Artistul este flancat de o armată de dansatoare îmbrăcate în alb, pentru a se asorta cu zăpada din clip.

Totul este intercalat cu cadre cu un băiat mic care se uită la televizor, când dintr-o dată globul său de zăpadă prinde viaţă. Future are un întreg univers de gheaţă cu balerine şi viscol prins într-o vilă elegantă cu două seturi de scări. Acest nou single a fost produs de către Wheezy, artist cu care Future a mai colaborat pe "I Thank U" şi "Drip On Me".

Piesa cea nouă a fost prefaţată de o numărătoare inversă misterioasă pe Instagram Stories. Acesta este primul release complet nou al artistului de la "WRLD On Drugs" încoace, material scos împreună cu Juice WRLD. Rapperul a fost ocupat, între lansarea clipului "No Issue" şi colecţia "BEASTMODE 2", urmată de două volume de coloană sonoră "Superfly".

Rapperul a fost nevoit să îşi anuleze turneul cu Nicki Minaj în august 2018, din cauza unor probleme de producţie a showului şi întârzierea repetiţiilor lui Nicki. Cu doar câteva zile înainte de lansarea lui "Crushed Up", Future apăruse pe piesa "NASA" cu French Montana. Future pregăteşte al şaptelea album de studio, primul în format clasic de la "Hndrxx" din 2017.

Materialul a primit teasere din noiembrie 2018, cu promisiunea că "va fi cel mai bun album de până acum". Muzicianul s-a declarat foarte inspirat şi foarte "nebun" pe acest LP. Am putea vedea o lansare a pieselor noi pe 18 ianuarie, dar nimic nu e bătut în cuie. În plus Future va lansa documentarul "The Wizrd" prin Apple Music pe 11 ianuarie.

PUBLICITATE
Comentarii