Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Videoclip oficial: French Montana - No Stylist ft. Drake

French Montana colaborează cu Drake la cel mai nou single, "No stylist". Piesa vine însoțită de un videoclip care celebrează brandurile de modă. Mai multe detalii puteți afla din articolul de mai jos.

Artiștii de rap au fost întodeauna îndrăgostiți de modă și adesea devin adevărate repere și stabilesc trenduri. French Montana s-a gândit să compună o piesă în care să vorbească despre cele două lumi care se împletesc, aducând în același timp un omagiu muzicii hip-hop old school.

Videoclipul este semnat de Glenn Michael și Christo și îi surprinde pe cei doi rapperi între haine de brand, bijuterii strălucitoare și modele superbe. Printre cântăreții care mai apar în clip se numără și Slick Rick, ASAP Rocky sau Young Thug.

French Montana a lansat de curând un EP cu același nume care cuprinde trei piese.

Drake a cucerit toate topurile cu piesa "God's Plan", care are aproape 900 de milioane de vizualizări. Ulterior a lansat "In my feelings", care a devenit virală în scurt timp. Pe internet a început să circule #Kikichallenge, în care oamenii sar dintr-o mașină în mișcare și dansează pe hitul rapperului.

Acesta a lansat cel de al cincilea album de studio, "Scorpion". Noul material discografic conține 25 de piese și a fost lansat sub forma unui dublu album. Este al cincilea disc din cariera rapper-ului canadian. Printre colaborările de pe album îi putem menționa pe Jay-Z, Ty Dolla $ign sau Future. Totodată, unul dintre track-uri va avea și un fragment dintr-o piesă a lui Michael Jackson, care nu a fost disponibilă publicului până acum.

 

Citește mai multe despre DrakeFrench Montana
Videoclipuri cu DrakeFrench Montana
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE