Urmărește-ne în Social Media

FreeStay - Voodoo

FreeStay lansează prima piesă a trupei pe 2021, o baladă de dragoste intitulată ”Voodoo”. Vrăjile iubirii sunt despicate în versurile noului single, lansat împreună cu un videoclip animat realizat de DumiArts.

"Voodoo" este o piesă compusă de Vlad Manolache și Ionuț (Papu) Bacula. Melodia a fost interpretată în premieră la "Neatza cu Răzvan și Dani", cu prilejul aniversării a 13 ani de emisiune.

Versurile melodiei vorbesc despre o iubire neîmpărtășită, în care cineva a iubit mai mult decât celălalt. Cu toate acestea, el o iubește în continuare pe ea, singura explicație fiind una irațională, aceea a farmecelor.

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, grupul şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

PUBLICITATE
Comentarii