Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: FreeStay feat. Mahia Beldo - Trebuia să fii tu

FreeStay întâmpină toamna cu o piesă nostalgică, intitulată "Trebuia să fii tu". Melodia marchează prima colaborare a formației cu Mahia Beldo.

Single-ul ”Trebuia să fii tu” este compus de Mahia Beldo, cel cu care băieții de la FreeStay lansează primul lor featuring. Videoclipul melodiei ilustrează două lumi paralele, ce au ca punct comun iubirea. Acesta a fost filmat pe parcursul a 24 de ore în București, fiind regizat de către Richard & Claudiu Stan.

"Trebuia sa fii tu" este o piesă sinceră, personală și cu o poveste melancolică. Single-ul dă startul pieselor cu mesaje serioase, balade lirice și sentimentale. Aceasta va fi și una dintre direcțiile trupei: dragostea - trăită, povestită, cântată.

Odată cu anunțarea lansarii noului single, trupa a inițiat pe pagina de Facebook o campanie inedită, în care fiecare dintre componenții FreeStay face parte dintr-o altă trupă, alături de hashtag-ul #trebuiasafiitu. De asemenea, membrii formației vor lansa un concurs, în care fiecare participant trebuie să aleagă secvența lui preferată din videoclip (minutul) și să eticheteze persoana la care se gândește.

Pe 3 septembrie, trupa FreeStay va participa la cea de-a patra ediție a Media Music Awards, ce se va desfășura la Sibiu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre FreeStay
Videoclipuri cu FreeStay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE