Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: FreeStay - EȘTI

FreeStay a lansat videoclipul noii piese "EȘTI", în ale cărei versuri sunt descrise dilemele și zbaterile din interiorul unui cuplu. Compoziția muzicală și textul sunt semnate de Florin Ristei.

Piesa "EȘTI" vine să scoată în evidență problemele ce pot să apară într-un cuplu, atunci când fiecare dintre noi, la un moment dat, crede că nu este suficient de bun.

"Atunci când am gândit structura clipului, ne-am dorit să fie simplu dar emoționant, captivant și misterios. De aceea am ales să ne folosim de lumini și umbre, iar ca "actori" principali, sunt eu și o balerină superbă, Georgiana Leonte, fostă campioană națională. A fost dorința noastră de a arăta lupta interioară a unui partener care încearcă să se ridice la nivelul așteptărilor celuilalt, fiind dispus să facă o mulțime de sacrificii și compromisuri", ne explică Florin.

Florin Ristei semnează compoziția și versurile piesei, în vreme ce orchestrația a fost atent prelucrată împreună cu Joshua Tipz, producator californian cunoscut pentru colaborări cu Prince și TLC.

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, grupul şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Citește mai multe despre FreeStay
Videoclipuri cu FreeStay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE