Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: FreeStay - EȘTI

FreeStay a lansat videoclipul noii piese "EȘTI", în ale cărei versuri sunt descrise dilemele și zbaterile din interiorul unui cuplu. Compoziția muzicală și textul sunt semnate de Florin Ristei.

Piesa "EȘTI" vine să scoată în evidență problemele ce pot să apară într-un cuplu, atunci când fiecare dintre noi, la un moment dat, crede că nu este suficient de bun.

"Atunci când am gândit structura clipului, ne-am dorit să fie simplu dar emoționant, captivant și misterios. De aceea am ales să ne folosim de lumini și umbre, iar ca "actori" principali, sunt eu și o balerină superbă, Georgiana Leonte, fostă campioană națională. A fost dorința noastră de a arăta lupta interioară a unui partener care încearcă să se ridice la nivelul așteptărilor celuilalt, fiind dispus să facă o mulțime de sacrificii și compromisuri", ne explică Florin.

Florin Ristei semnează compoziția și versurile piesei, în vreme ce orchestrația a fost atent prelucrată împreună cu Joshua Tipz, producator californian cunoscut pentru colaborări cu Prince și TLC.

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, grupul şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Șerban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Citește mai multe despre FreeStay
Videoclipuri cu FreeStay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE