Urmărește-ne în Social Media

FreeStay - Din întâmplare

Trupa FreeStay a lansat single-ul și videoclipul “Din întâmplare”, o piesă despre iubire, vulnerabilitate și greșelile ce intervin pe parcursul unei relații. Melodia este compusă de Florin Ristei.

“"Din întâmplare" este o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, care ilustrează o poveste de dragoste privită din perspectiva bărbatului care își asumă și recunoaște partea lui de vina. Ne-am dorit să mai umanizam un pic partea masculină, care iese șifonată din aproape orice situație”, a declarat Florin Ristei.

Versurile și muzica poartă semnătura lui Florin Ristei, orchestrația fiind semnată de Costin Bodea. Clipul a fost regizat de Trandafilm (Ionuț Trandafir).

“Piesa este compusă de mine cu ceva timp în urmă, într-o noapte, după un concert, în inspirația dimineții. Și a singurătății. Sper ca piesa să atingă multe suflete, pentru că noi întotdeauna punem multă pasiune în orice interpretare live cu trupa FreeStay”, a adăugat Florin Ristei.

Trupa FreeStay a luat naștere în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea single-ului “Ea a fost Dana”, continuarea poveștii pe care Florin Ristei o spunea în urmă cu mulți ani în piesa “Dana”, alături de trupa “Amicii”. Din 2012 și până acum, trupa FreeStay a concertat în sute de locatii din Romania, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care băieții au participat în cadrul finalei Eurovision Romania, iar Florin, solistul trupei, este marele câștigător al emisiunii concurs X Factor România 2013.

Cu un public fidel, care îi urmează concert după concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizări la piese precum “Trebuia să fii tu”, o colaboare cu Mahia Beldo, “Altfel de magie” sau “Cerșetori de iubire”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa“Las-o” a devenit unul dintre hiturile lui 2016.

PUBLICITATE
Comentarii