Urmărește-ne în Social Media

FreeStay - Dacă sunt lup

FreeStay ne vorbește despre iubire și libertate în versurile noii piese ”Dacă sunt lup”. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Dacă sunt lup” este o piesă puternică, ce ascunde un amalgam de emoții prin care trecem mulți dintre noi. E o piesă de stare care ne transpune într-o poveste sinceră și ne arată o altă fațetă a personalității lui Florin, un bărbat puternic și asumat, dar în același timp, vulnerabil în fața dragostei. Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, producția muzicală a fost realizată de către Cătălin Tamazlicaru, Florin Ristei, Alex Antonescu (Zagga), Alin Ilieș și Alin Teodorescu, iar de mix și master s-a ocupat Mădălin Roșioru.

“«Dacă sunt lup» este povestea vieții mele. Cu toții avem acea piesă în care ne regăsim, iar eu sunt cu totul aici. Îmi place dragostea, dar aia frumoasă, în care ești liber. Nu aș putea să fiu îngrădit, să fiu nevoit să renunț la libertate sau la activitățile mele. Eu le vreau pe toate, nu mă mulțumesc cu o parte”, declară solistul trupei, Florin Ristei.

Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceaușu. Acesta a creat o poveste dinamică, plină de emoție, în care personajul principal, Florin Ristei, scoate în evidență neînsemnătatea lucrurilor superficiale ce nu își au loc între doi oameni care se iubesc și care împărtășesc aceleași sentimente.

Trupa FreeStay este apreciată pentru spectacolele live, unde muzica vorbește de la sine. Cu un public fidel, care îi urmează concert dupa concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizări la piese precum “Trebuia să fii tu” (alaturi de Mahia Beldo), “Altfel de magie” sau “Cerșetori de iubire”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa “Las-o” a devenit unul dintre hiturile lui 2016. Cel mai recent single, colaborarea cu Andra, “Între noi nu mai e nimic”, a ocupat primele locuri în topurile muzicale românești, iar în prezent are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4