Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Frații Teodorescu vs Frații Munteanu - 90-60-90

Liviu Teodorescu este asaltat de fete în noul său videoclip „90-60-90”, pentru piesa în colaborare cu frații Munteanu. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.
Urmărește-ne pe

Considerat, la ora actuală, una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu a decis ca după succesul hit-ului „Obsesie”, care a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, să continue tradiția de a colabora cu vloggeri pentru noua sa piesă, fiind și primul artist din România care a realizat acest lucru.

Așadar, ineditul pentru noua piesă este colaborarea cu deja celebrii frații Munteanu, iar pentru a le face față, Liviu apelează la fratele lui, Matei, care și-a făcut și el debutul muzical alături de Adda și Liviu, în #MatematicaIubirii.

Care este mesajul ’’90-60-90’’?, ne povestește Liviu cel mai bine:

„Am luat cele mai nebune și la limita penibilului replici de agățat și le-am pus într-o piesă, 90-60-90. Practic, am ironizat momentul ăla în care băieții ar face și ar spune orice, numai să agațe ceva. 90-60-90 nu vorbește despre femei perfecte, ci despre complimente exagerate, spuse în cele mai proaste momente, doar ca să pleci cu cineva acasă. Împreună cu echipa mea, ne-am gândit la Frații Munteanu și am gândit piesa asta ca un featuring între frați. Noi ne-am distrat mai mult decât ne-am imaginat la piesa asta, sperăm să va inspirăm să faceți la fel!!”

Pentru acest proiect, artistul și-a ales câteva prezențe feminine extrem de frumoase, precum Alina Eremia, Nicole Cherry, Raluka, Ana Baniciu, AMI, Iuliana Beregoi, dar și trei frumoase femei din blogosfera românească: Sânziana Negru, Laura Mușuroaea și Marilu.

Conceptul și scenariul este gândit de #W, iar clipul e regizat de SAN. Producția muzicală a fost realizată de Liviu Teodorescu împreună cu Mădălin Roșioru, în studiourile #LiTEmusic.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE