Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Fraţii Grime - Whooo

Trupa Fraţii Grime, formată din doi membrii Subcarpaţi: Vali Umbră şi Power pe vinil, a lansat un nou videoclip pentru piesa "Whooo".

Trupa Frații Grime a lansat cea doua piesă single, care vine la pachet cu tot cu videoclip – Whooo. Piesa este produsă în studioul Baba Novac.

"-Whooo- e al doilea release al Fraților Grime. Vali Umbra și Power pe Vinil dau drumul la Whooooo (sună grimey). Stilul de muzică Grime e pe ducă prin alte locuri, chiar și în țara de origine: Anglia. Deci, bagă o ureche la un proiect ieșit din pasiune, nu din urmărirea unui trend. Mulțumim" - Bean, Culese din Cartier.

Frații Grime este unul dintre cele mai noi proiecte din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil. Single-ul de debut al grupului se numește ”Locomotiva”.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

Citește mai multe despre Frații GrimeVali Umbră
Videoclipuri cu Frații GrimeVali Umbră
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE