Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Fraţii Grime - Whooo

Trupa Fraţii Grime, formată din doi membrii Subcarpaţi: Vali Umbră şi Power pe vinil, a lansat un nou videoclip pentru piesa "Whooo".

Trupa Frații Grime a lansat cea doua piesă single, care vine la pachet cu tot cu videoclip – Whooo. Piesa este produsă în studioul Baba Novac.

"-Whooo- e al doilea release al Fraților Grime. Vali Umbra și Power pe Vinil dau drumul la Whooooo (sună grimey). Stilul de muzică Grime e pe ducă prin alte locuri, chiar și în țara de origine: Anglia. Deci, bagă o ureche la un proiect ieșit din pasiune, nu din urmărirea unui trend. Mulțumim" - Bean, Culese din Cartier.

Frații Grime este unul dintre cele mai noi proiecte din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil. Single-ul de debut al grupului se numește ”Locomotiva”.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

Citește mai multe despre Frații GrimeVali Umbră
Videoclipuri cu Frații GrimeVali Umbră
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE