Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Frații Grime - Locomotiva

Frații Grime, respectiv Power pe Vinil și Vali Umbră, au lansat primul lor single, ”Locomotiva”. Piesa vine însoțită de un videoclip regizat de Mihai Bivol (HaiHai).

Frații Grime este cel mai nou proiect din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil. Single-ul de debut al noului grup se numește ”Locomotiva” și vine însoțit de un videoclip în regia lui Mihai Bivol. În piesă, pe lângă cei 2 membri ai trupei Frații Grime, cânta și Bean MC.

De ce Frații Grime? Ce înseamnă ?

“Este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”.

De ce ”Locomotiva”?

“Pentru că locomotiva are privilegiul de a sta în față, dar, în același timp, conștientizează responsabilitatea vagoanelor din spate” - Frații Grime

Mesajul piesei/clipului:

“O locomotivă singură nu are sens”.
“Ne asumăm să fim locomotive și, la fel, ca și în piesa , fără ajutor, nu duci treaba până la cap".

Fratii Grime înseamnă Power pe Vinil și Vali Umbră. Cei 2 “frați” se pregătesc, deja, cu sârg, de primul album.

Citește mai multe despre Frații Grime
Videoclipuri cu Frații Grime
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE