Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Frații Grime - De La Ytube (cu AFO și Fănescu)

Frații Grime, respectiv Power pe Vinil și Vali Umbră, încep anul 2016 cu un nou single, intitulat ”De La Ytube”. Piesa este înregistrată în colaborare cu AFO și Fănescu.

După ”Locomotiva”, ”Whooo” și ”Oamenii Mei”, Frații Grime revin cu cel de-al 4-lea single, ”De La Ytube”.

”Brigada Culese din Cartier reia activitatea pe YouTube. Frații Grime au scos o piesă nouă, dacă îți place, bagă un share. Big up Baxi!”, scrie Subcarpați pe pagina de Facebook.

Starea piesei și a videoclipului este descrisă cel mai bine de Fănescu.

”Ne-am văzut într-o seară şi-am făcut o caterincă, asta e ce-a ieşit. Big up youtube, merci frumos.”

Frații Grime este un proiect proaspăt din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

Citește mai multe despre Frații Grime
Videoclipuri cu Frații Grime
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE