Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Frații Grime cu Bean MC - Oamenii Mei

Frații Grime, respectiv Power pe Vinil și Vali Umbră, au lansat un nou single, intitulat ”Oamenii Mei”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Bean MC și vine însoțită de un videoclip regizat de Baxi (Radu Ungureanu).
Urmărește-ne pe

Trupa Frații Grime a lansat cel de-al 3-lea single, ”Oamenii Mei”. Piesa este compusă de Power pe Vinil și Vali Umbră, mixul și masterul fiind semnate de Baba Novac.

”Frații Grime și Bean MC vă mulțumesc că sunteți alături de noi. BIG UP Radu Ungureanu (Baxi) pentru clip și vouă tuturor, văzuți sau nevăzuți în clip :)”

Frații Grime este cel mai nou proiect din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

Citește mai multe despre Frații Grime
Videoclipuri cu Frații Grime
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE