Urmărește-ne în Social Media

Frații Grime - 5,4,3,2 (cu AFO și Bean MC)

Frații Grime, respectiv Power pe Vinil și Vali Umbră, propun pentru vara lui 2016 un nou single, intitulat ”5,4,3,2”. Piesa este înregistrată în colaborare cu AFO și Bean MC.

După ”Locomotiva”, ”Whooo”, ”Oamenii Mei” și ”De La Ytube”, Power pe Vinil și Vali Umbră revin cu o nouă piesă, intitulată ”5,4,3,2”. Cel de-al 5-lea single Frații Grime este acompaniat de un videoclip montat și regizat de Radu Ungureanu (Baxi).

Frații Grime este un proiect proaspăt din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

AFO, cu care Power pe Vinil și Vali Umbră au colaborat pentru ultimele două single-uri - ”5,4,3,2” și ”De La Ytube” - este MC și producător. Acesta lucrează încă din 1999 cu foarte mulți artiști de pe scena românească și de afară. Este actual membru al proiectelor CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU (fondator) și Subcarpați și organizează anual Battle On Arena - prima platformă competițională de Battle din Balcani.

PUBLICITATE
Comentarii