Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Frații Grime - 5,4,3,2 (cu AFO și Bean MC)

Frații Grime, respectiv Power pe Vinil și Vali Umbră, propun pentru vara lui 2016 un nou single, intitulat ”5,4,3,2”. Piesa este înregistrată în colaborare cu AFO și Bean MC.

După ”Locomotiva”, ”Whooo”, ”Oamenii Mei” și ”De La Ytube”, Power pe Vinil și Vali Umbră revin cu o nouă piesă, intitulată ”5,4,3,2”. Cel de-al 5-lea single Frații Grime este acompaniat de un videoclip montat și regizat de Radu Ungureanu (Baxi).

Frații Grime este un proiect proaspăt din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil.

“Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”, spun băieții.

AFO, cu care Power pe Vinil și Vali Umbră au colaborat pentru ultimele două single-uri - ”5,4,3,2” și ”De La Ytube” - este MC și producător. Acesta lucrează încă din 1999 cu foarte mulți artiști de pe scena românească și de afară. Este actual membru al proiectelor CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU (fondator) și Subcarpați și organizează anual Battle On Arena - prima platformă competițională de Battle din Balcani.

Citește mai multe despre Frații Grime
Videoclipuri cu Frații Grime
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE