Urmărește-ne în Social Media

Franz Ferdinand - Feel the Love Go

La 2 săptămâni de la lansarea single-ului "Feel the Love Go", piesa celor de la Franz Ferdinand primeşte un videoclip extras parcă din altă epocă. Muzicienii cântă îmbrăcaţi ca în anii '60 şi '70 şi se exteriorizează în faţa camerei. Puteţi urmări noul clip mai jos.

"Feel the Love Go" este al doilea single extras de pe viitorul LP al grupului scoţian. Primul, "Always Ascending" a putut fi ascultat din 2017 şi de altfel dă şi numele noului disc. Acest material discografic soseşte pe 9 februarie prin Domino Record Co. Pentru a vă face o idee legat de tema şi abordarea acestui clip, vă invit să vă imaginaţi cum arătau interviurile cu Iggy Pop şi David Bowie în anii '70.

Era o perioadă de apariţii flamboiante şi dramatice, cu multiple substanţe psihedelice în sistem şi comportament bizar. Şi asta numai la talk showuri şi în faţa camerelor. Franz Ferdinand se exhibă fix ca la acele emisiuni din altă epocă, îmbrăcaţi elegant şi în acelaşi timp ironic. Ecrane suprapuse, efecte caleidoscopice şi macro-uri cu celule în plină explozie umplu ecranul.

Prim planurile pe solistul Alex Kapranos vor să creeze o urmă de dramatism, dar au darul de a stârni zâmbete ca un sketch de serial "Blackadder". Kapranos este un vindecător, un şaman şi un guru pe ecrane. Dacă acest videoclip era lansat cu 5 decenii în urmă ar fi fost ca acasă pe televizoarele britanicilor. Regia îi aparţine lui Diane Martel.

Franz Ferdinand a avut ocazia să cânte melodiile noi în cadrul The Tonight Show pe 19 ianuarie, cu o reprezentaţie plină de energie. Trupa a cântat în România vara trecută la Electric Castle 2017.

Comentarii