Urmărește-ne în Social Media

Franz Ferdinand - Billy Goodbye

Trupa scoțiană Franz Ferdinand a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Billy Goodbye”. Melodia celebrează prietenii din trecut, care rămân în amintire grație momentelor frumoase trăite în anii respectivi.

Franz Ferdinand lansează colecția Best Of "Hits To The Head" și începe promovarea ei cu nou single, intitulat "Billy Goodbye". Piesa a fost înregistrată împreună cu Stuart Price, ce a colaborat și cu Dua Lipa, Madonna și Pet Shop Boys.

"Mă gândeam la ideea de prietenie și la prietenii pe care le-am avut de-a lungul vieții. Ne afectează pe toți în moduri diferite. Majoritatea prieteniilor aduc lucruri minunate în viețile noastre, dar nu toate rămân la fel de-a lungul anilor. Evoluează, se schimbă și uneori se încheie. Uneori se termină prost, dar de ce mai multe ori se termină ok. De obicei, prieteniile pur și simplu ajung la final.

În mod natural te miști într-o direcție diferită și faci lucruri diferite. Mă gândesc la cine erau cei mai buni prieteni ai mei când aveam 8 sau 14 ani. Nu sunt, neapărat, persoane cu care aș fi prieten acum, dar la acea vârstă ei însemnau atât de mult pentru mine, chiar mi-au definit viața și m-au făcut cine sunt acum. Cred că piesa ("Billy Goodbye") este despre a fi capabil să te uiți la o relație de prietenie și să spui: <<Ah, hey, s-a terminat - dar, la naiba, nu a fost frumos?>>. Nu uita momentele cele mai frumoase. Au fost chiar incredibile", a declarat Alex Kapranos pentru NME.

Albumul "Hits To The Head" apare pe 11 martie 2022. Materialul va include 20 de piese

Comentarii