Urmărește-ne în Social Media

Franz Ferdinand - Always Ascending

Trupa indie rock Franz Ferdinand începe promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa care le denumește LP-ul - ”Always Ascending”. Piesa este acompaniată de un vizual hipnotizant, în care membrii trupei plutesc ocazional în aer, de parcă gravitația n-ar avea niciun efect asupra lor.

Noul videoclip al scoțienilor de la Franz Ferdinand a fost filmat în Paris, fiind regizat de AB/CD/CD (Lilly Allen, Sparks, Panda Bear),

"Suntem fericiți că suntem ”Always Ascending” (Mereu în ascensiune) pe ecran, cu AB/CD/CD (regizorii) captând starea piesei și feeling-ul trupei în detalii amănunțite. Ceea ce vedeți este o după-amiază tipică de duminică la apartamentul Franz Ferdinand”, a declarat solistul Kapranos.

"Always Ascending" denumește cel de-al 5-lea disc Franz Ferdinand. Noul album al formației va fi lansat pe 9 februarie 2018 și va fi promovar în cadrul unui amplu turneu mondial.

LP-ul "Always Ascending" este primul material al trupei cu noii membri Dino Bardot și Julian Corrie, care s-au alăturat formației după plecarea lui Nick McCarthy din 2016. Albumul vine după o pauză de 4 ani de la materialul anterior, ”Right Thoughts, Right Words, Right Action” (2013),

Tracklist ”Always Ascending” -  Franz Ferdinand :

SIDE A

  1. Always Ascending
  2. Lazy Boy
  3. Paper Cages
  4. Finally
  5. The Academy Award

SIDE B

  1. Lois Lane
  2. Huck And Jim
  3. Glimpse Of Love
  4. Feel The Love Go
  5. Slow Don't Kill Me Slow
Comentarii