Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Franz Ferdinand - Always Ascending

Trupa indie rock Franz Ferdinand începe promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa care le denumește LP-ul - ”Always Ascending”. Piesa este acompaniată de un vizual hipnotizant, în care membrii trupei plutesc ocazional în aer, de parcă gravitația n-ar avea niciun efect asupra lor.

Noul videoclip al scoțienilor de la Franz Ferdinand a fost filmat în Paris, fiind regizat de AB/CD/CD (Lilly Allen, Sparks, Panda Bear),

"Suntem fericiți că suntem ”Always Ascending” (Mereu în ascensiune) pe ecran, cu AB/CD/CD (regizorii) captând starea piesei și feeling-ul trupei în detalii amănunțite. Ceea ce vedeți este o după-amiază tipică de duminică la apartamentul Franz Ferdinand”, a declarat solistul Kapranos.

"Always Ascending" denumește cel de-al 5-lea disc Franz Ferdinand. Noul album al formației va fi lansat pe 9 februarie 2018 și va fi promovar în cadrul unui amplu turneu mondial.

LP-ul "Always Ascending" este primul material al trupei cu noii membri Dino Bardot și Julian Corrie, care s-au alăturat formației după plecarea lui Nick McCarthy din 2016. Albumul vine după o pauză de 4 ani de la materialul anterior, ”Right Thoughts, Right Words, Right Action” (2013),

Tracklist ”Always Ascending” -  Franz Ferdinand :

SIDE A

  1. Always Ascending
  2. Lazy Boy
  3. Paper Cages
  4. Finally
  5. The Academy Award

SIDE B

  1. Lois Lane
  2. Huck And Jim
  3. Glimpse Of Love
  4. Feel The Love Go
  5. Slow Don't Kill Me Slow

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Videoclipuri cu Franz Ferdinand
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE