Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019

Videoclip oficial: Francisca - Voodoo

Fosta concurentă de la X Factor, Francisca, revine cu single-ul "Voodoo", însoțit de videoclip. Noua piesă spune povestea unei iubiri toxici, iar imaginile din videoclip ilustrează tumultul interior ce însoțește povestea de dragoste.

Piesa este compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Alex Parker și Mădălin Roșioru.

„De multe ori, iubirea poate deveni o obsesie, o legătură bolnăvicioasă, sau pur și simplu o agonie prelungită, iar în astfel de situații ne simțim “legați” de acea persoană toxică. Deși iubim diferit și simțim diferit, în această poveste, sunt sigură că se pot regăsi mai multe persoane”, ne spune Francisca.

Francisca Andreea Dulceanu a urmat cursuri de dans, modelling și actorie de la vârstă de 4 ani, iar pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă de la vârsta de 5 ani, când a început să participe la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale, unde a obținut zeci de premii. Timp de 14 ani, frumoasa artista a studiat actoria, muzica și dansul.

În 2012, Francisca a participat la emisiunea concurs X Factor și a ajuns până în semifinală alături de trupa RED. După un an și jumătate, timp în care a căpătat experiență în studio, a început să scrie, să compună atât piese pentru ea, cât și pentru alți artiști de succes din România.

Ulterior, a surprins publicul cu două colaborări - prima dintre ele cu Uddi, colegul şi prietenul ei de la X Factor, şi cea cu Pacha Man pentru single-ul şi videoclipul “Lacăt la inimă”, ambele cu milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul anului 2018, Francisca a colaborat cu Uddi și Proconsul la piesa "Arunci cu umbră". Aceștia abordează un subiect, pe cât de sensibil şi delicat, pe atât de amplu şi marcant - violenţa domestică.

Citește mai multe despre Francisca
Videoclipuri cu Francisca
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE