Urmărește-ne în Social Media

Francis On My Mind - This Is My Time

Francis On My Mind a lansat piesa "This Is My Time", ce este acompaniată de un videoclip oficial. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de Francis On My Mind, Raul Ojamaa și Simeon Puukari, "This Is My Time" este o piesă optimistă care celebrează viață, în simplitatea sau în complexitatea ei. Ne reamintește să trăim în prezent și să "colecționăm" cât mai multe amintiri frumoase. Videoclipul muzical care însoțește piesa a fost realizat de Cristina Popa și cuprinde o serie de imagini atât cu Francis On My Mind, cât și cu oameni care își împărtășesc public momente plăcute din viața lor.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piese ca "Speed Of Light", "Functional Kind Of Love" și "Cloudberries".

Recent, cântăreața a colaborat cu HBO Max, iar piesa ei - "I'm Alright" - este sincronizată cu noua reclamă HBO MAX - Xfinity. Melodia oferă un cadru sonor captivant și potrivit pentru a surprinde esența și diversitatea conținutului disponibil pe MAX.

Comentarii