Urmărește-ne în Social Media

Francis On My Mind - One Last time

Francis On My Mind revine în atenția ascultătorilor cu un nou single fresh. Melodia se numește "One Last Time" și este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"One Last Time" a fost compusă de Francis On My Mind, Clemens Gumpoldsberger, Hegyi Dori, de mix and master ocupându-se Christian Eberhard. Cu un ritm energic, noua piesă vorbește despre gesturi pline de afecțiune, pe care vrem să le mai simțim măcar o ultimă oară.

"One Last Time" este lansată alături de un videoclip realizat de Codruța Corocea. Francis On My Mind și actorul Pedro Aurelian sunt protagoniștii clipului.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piese ca "Speed Of Light", "Functional Kind Of Love" și "Cloudberries".

Comentarii