Urmărește-ne în Social Media

Francis On My Mind - Functional Kind Of Love

Francis On My Mind, artista electro-pop care s-a făcut cunoscută peste hotare cu piesa "Circle of Love", a revenit cu o nouă melodie de dragoste adolescentină, intitulată ”Functional Kind Of Love”. Noul single este acompaniat de un videoclip filmat într-un decor de vară, în regia lui Ionuț Trandafir și a lui Alexandru Mureșan.

Născuta în timpul unei sesiuni la studiourile Red Bull din Berlin, piesa "Functional Kind of Love" este produsă de Nicolas Rebcher (Aurora, Macklemore, Zoe Wess, Nico Santos) și colaboratorul de mult timp al lui Francis, Yin Creatif (Golan). Videoclipul a fost filmat într-un decor de vară, fiind regizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan. Francis este protagonista clipului, alături de ea fiind o gașcă de prieteni.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Noul ei single, "Functional Kind of Love", este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După un 2021 palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în martie 2022 piesa intitulată "Speed Of Light". Melodia captează sentimentul de visare și "plutire" ce apare atunci când ești îndrăgostit.

Comentarii