Urmărește-ne în Social Media

Francis On My Mind - Cloudberries

Francis On My Mind a lansat single-ul "Cloudberries", ce cucerește deja playlisturile internaționale, ocupând primele locuri în listele Spotify din 20 de țări. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"Cloudberries" este compusă de Beatrice Jaksch, Gabriel Petterson, Jes Meinertz Byg, iar videoclipul este filmat în România și a fost regizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată "Speed Of Light".

Comentarii