Urmărește-ne în Social Media

Fort Minor - Welcome [360 Version]

Fort Minor, proiectul solo al lui Mike Shinoda de la Linkin Park, a revenit cu un nou single, intitulat ”Welcome”. Piesa încheie o pauză de 10 ani, fiind însoțită de un videoclip filmat la 360 de grade.

"Fort Minor este un proiect solo. A luat ființă din experiența mea timpurie ca fan al muzicii și artei vizuale. Influențele mele au fost întotdeauna din partea outsiderilor. Empatizez cu ei pentru că mi se aseamănă foarte mult. Și chiar dacă Linkin Park a primit milioane de aprecieri, întotdeauna m-am simțit atras către "margine" - pentru a mă reconecta cu vocea și cu estetica mea personală. Este un DYI modern, propulsat de tehnologie, inspirație și ambiție" - Mike Shinoda

Au trecut mai bine de 10 ani de când artistul și producătorul Mike Shinoda, fondator al formației Linkin Park, a lansat ”The Rising Tied”, albumul de debut al proiectului său solo, Fort Minor. Inspirat de experiențele trăite în ultimii ani, Mike a lansat o nouă piesă, "Welcome". Videoclipul melodiei a fost filmat în Santa Venetia, CA, și oferă privitorului o perspectivă largă, la 360 de grade.

"În interiorul său am pictat un mural imens, realizat din 1000 de coperte interioare de viniluri", a declarat Mike într-o scrisoare deschisă, adresată fanilor.

"Welcome" încearcă să-i aducă împreuna pe toți cei marginalizați. Cu un ton încrezător, piesa poartă un mesaj de încurajare a grupurilor minoritare. Este o melodie hip hop cu un ethos profund punk și condus de spiritul DYI.

Comentarii