Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Foo Fighters - Run

Cadoul de 1 iunie pentru fanii hard rock vine de la Foo Fighters, care au lansat un single numit "Run". Piesa primeşte un videoclip exploziv, regizat chiar de către Dave Grohl, creierul trupei.
Urmărește-ne pe

"Run" este o piesă atipică faţă de ultimele materiale Foo Fighters, dând senzaţia unei combinaţii între System of a Down şi Queens of the Stone Age. Videoclipul prezintă o serie de bătrâni la un azil, ascultând rockeri octogenari care cântă. E vorba despre cei de la Foo Fighters, îmbătrâniţi cu machiaj şi efecte speciale. Bătrânii, supravegheaţi de doctoriţa jucată de actriţa Missy Pile se dezlănţuie.

Se lasă cu stage dive şi headbanging, iar vocea lui Dave Grohl nu a fost niciodată atât de aspră ca în această creaţie. Pesemne că la tobele frenetice din fundal a lucrat tot Grohl, fost toboşar Nirvana. Acesta este al doilea single Foo Fighters din ultima vreme, după "The Sky is a Neighbourhood". Piesele sunt extrase de pe un album viitor, despre care nu avem detalii încă.

Foo Fighters îşi vor petrece următoarele luni finalizând înregistrările la noul LP. Au trecut 3 ani de la ultima lansare majoră a trupei, "Sonic Highways". Totuşi au sosit 2 EP-uri între timp, "Songs from the Laundry Room" şi "Saint Cecilia". Vara ne va aduce o serie de concerte ale grupului american în Europa. Foo sunt headlineri la festivalul Glastonbury şi vor ajunge şi în Islanda şi Finlanda în această lună.

Cu piese ca "Run" în setlist Foo Fighters vor zgudui cu siguranţă arenele de concerte în acest an. Artiştii s-au implicat şi într-o serie de documentare în ultimii ani, "Sonic Highways" documentând realizarea ultimului album.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Videoclipuri cu Foo Fighters
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE