Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Foo Fighters - Run

Cadoul de 1 iunie pentru fanii hard rock vine de la Foo Fighters, care au lansat un single numit "Run". Piesa primeşte un videoclip exploziv, regizat chiar de către Dave Grohl, creierul trupei.

"Run" este o piesă atipică faţă de ultimele materiale Foo Fighters, dând senzaţia unei combinaţii între System of a Down şi Queens of the Stone Age. Videoclipul prezintă o serie de bătrâni la un azil, ascultând rockeri octogenari care cântă. E vorba despre cei de la Foo Fighters, îmbătrâniţi cu machiaj şi efecte speciale. Bătrânii, supravegheaţi de doctoriţa jucată de actriţa Missy Pile se dezlănţuie.

Se lasă cu stage dive şi headbanging, iar vocea lui Dave Grohl nu a fost niciodată atât de aspră ca în această creaţie. Pesemne că la tobele frenetice din fundal a lucrat tot Grohl, fost toboşar Nirvana. Acesta este al doilea single Foo Fighters din ultima vreme, după "The Sky is a Neighbourhood". Piesele sunt extrase de pe un album viitor, despre care nu avem detalii încă.

Foo Fighters îşi vor petrece următoarele luni finalizând înregistrările la noul LP. Au trecut 3 ani de la ultima lansare majoră a trupei, "Sonic Highways". Totuşi au sosit 2 EP-uri între timp, "Songs from the Laundry Room" şi "Saint Cecilia". Vara ne va aduce o serie de concerte ale grupului american în Europa. Foo sunt headlineri la festivalul Glastonbury şi vor ajunge şi în Islanda şi Finlanda în această lună.

Cu piese ca "Run" în setlist Foo Fighters vor zgudui cu siguranţă arenele de concerte în acest an. Artiştii s-au implicat şi într-o serie de documentare în ultimii ani, "Sonic Highways" documentând realizarea ultimului album.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Videoclipuri cu Foo Fighters
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE