Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Foo Fighters - Run

Cadoul de 1 iunie pentru fanii hard rock vine de la Foo Fighters, care au lansat un single numit "Run". Piesa primeşte un videoclip exploziv, regizat chiar de către Dave Grohl, creierul trupei.

"Run" este o piesă atipică faţă de ultimele materiale Foo Fighters, dând senzaţia unei combinaţii între System of a Down şi Queens of the Stone Age. Videoclipul prezintă o serie de bătrâni la un azil, ascultând rockeri octogenari care cântă. E vorba despre cei de la Foo Fighters, îmbătrâniţi cu machiaj şi efecte speciale. Bătrânii, supravegheaţi de doctoriţa jucată de actriţa Missy Pile se dezlănţuie.

Se lasă cu stage dive şi headbanging, iar vocea lui Dave Grohl nu a fost niciodată atât de aspră ca în această creaţie. Pesemne că la tobele frenetice din fundal a lucrat tot Grohl, fost toboşar Nirvana. Acesta este al doilea single Foo Fighters din ultima vreme, după "The Sky is a Neighbourhood". Piesele sunt extrase de pe un album viitor, despre care nu avem detalii încă.

Foo Fighters îşi vor petrece următoarele luni finalizând înregistrările la noul LP. Au trecut 3 ani de la ultima lansare majoră a trupei, "Sonic Highways". Totuşi au sosit 2 EP-uri între timp, "Songs from the Laundry Room" şi "Saint Cecilia". Vara ne va aduce o serie de concerte ale grupului american în Europa. Foo sunt headlineri la festivalul Glastonbury şi vor ajunge şi în Islanda şi Finlanda în această lună.

Cu piese ca "Run" în setlist Foo Fighters vor zgudui cu siguranţă arenele de concerte în acest an. Artiştii s-au implicat şi într-o serie de documentare în ultimii ani, "Sonic Highways" documentând realizarea ultimului album.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Videoclipuri cu Foo Fighters
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE