Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Foo Fighters - Run

Cadoul de 1 iunie pentru fanii hard rock vine de la Foo Fighters, care au lansat un single numit "Run". Piesa primeşte un videoclip exploziv, regizat chiar de către Dave Grohl, creierul trupei.

"Run" este o piesă atipică faţă de ultimele materiale Foo Fighters, dând senzaţia unei combinaţii între System of a Down şi Queens of the Stone Age. Videoclipul prezintă o serie de bătrâni la un azil, ascultând rockeri octogenari care cântă. E vorba despre cei de la Foo Fighters, îmbătrâniţi cu machiaj şi efecte speciale. Bătrânii, supravegheaţi de doctoriţa jucată de actriţa Missy Pile se dezlănţuie.

Se lasă cu stage dive şi headbanging, iar vocea lui Dave Grohl nu a fost niciodată atât de aspră ca în această creaţie. Pesemne că la tobele frenetice din fundal a lucrat tot Grohl, fost toboşar Nirvana. Acesta este al doilea single Foo Fighters din ultima vreme, după "The Sky is a Neighbourhood". Piesele sunt extrase de pe un album viitor, despre care nu avem detalii încă.

Foo Fighters îşi vor petrece următoarele luni finalizând înregistrările la noul LP. Au trecut 3 ani de la ultima lansare majoră a trupei, "Sonic Highways". Totuşi au sosit 2 EP-uri între timp, "Songs from the Laundry Room" şi "Saint Cecilia". Vara ne va aduce o serie de concerte ale grupului american în Europa. Foo sunt headlineri la festivalul Glastonbury şi vor ajunge şi în Islanda şi Finlanda în această lună.

Cu piese ca "Run" în setlist Foo Fighters vor zgudui cu siguranţă arenele de concerte în acest an. Artiştii s-au implicat şi într-o serie de documentare în ultimii ani, "Sonic Highways" documentând realizarea ultimului album.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Videoclipuri cu Foo Fighters
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE