Urmărește-ne în Social Media

Foals - Wake Me Up

Trupa Foals ne invită la o super petrece cu noul videoclip al piesei "Wake Me Up". Melodia este extrasă de pe viitorul album al formației, ce va fi lansat în 2022.

Compusă de Jimmy Smith, Jack Bevan și Yannis Philippakis, "Wake Me Up" este o piesă plină de energie, marcată de influențe groove. Atmosfera piesei a fost transpusă într-un videoclip regizat Dave East. Clipul este colorat și dinamic, cu o mulțime de personaje și o scenografie bogată.

"Am vrut să scriem muzică plină de ritm, bucurie și culoare pentru a echilibra <<întunecimea>> de afară. Muzică care să ne transporte din după-amiezile sumbre într-un loc mai bun, unde oamenii sunt din nou pe străzi. Dansând împreună, trăind împreună. Muzică pentru renașterea lumii. <<Wake Me Up>> este prima felie a unei noi ere din cariera trupei" - este mesajul postat de solistul Yannis Philippakis pe Instagram.

Foals este o trupă britanică de rock, ce a luat naștere în 2005. Formula actuală a trupei îi numără pe Yannis Philippakis (voce/chitară), Jimmy Smith (chitară/clape) și Jack Bevan (tobe). Foals are la activ șase albume, discul cu numărul șapte apărând anul viitor: "Antidotes" (2008), "Total Life Forever (2010), "Holy Fire" (2013), "What Went Down" (2015), "Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1" (2019), "Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2" (2019).

PUBLICITATE
Comentarii