Urmărește-ne în Social Media

FOALS - Exits

Trupa britanică FOALS a lansat un videoclip futuristic pentru noul single ”Exits”. Melodia oferă fanilor o primă impresie cu privire la direcția muzicală și tematică a viitoarelor două albume ale trupei, ”Everything Not Saved Will Be Lost” Part 1 și 2.

După o pauză de 4 ani de la discul ”What Went Dow” (2015), Foals revine cu un single nou, dar și cu două albume: ”Everything Not Saved Will Be Lost” Part 1 și 2.

Noul single ”Exits” este lansat împreună cu un videoclip regizat de Albert Moya și plasat într-un viitor distopian. Potrivit formației, melodia și clipul sunt un bun indicator pentru ce se va regăsi pe viitoarele materiale.

”[”Exits”] Stabilește tonul primului album din anumite privințe. Se simte ca și cum ar fi piesa centrală a materialului. Noi am considerat că e ceva proaspăt și ne-a plăcut mereu să ne întoarcem cu o piesă care reușește să schimbe puțin traiectoria.

Din punct de vedere liric, melodia este pertinentă pentru ceea ce se întâmplă la ora actuală. Va rezona din punct de vedere cultural într-un mod în care alte melodii care au un mesaj mai introvertit nu ar face-o”, a detaliat solistul Yannis Philippakis pentru NME.

Albumul ”Everything Not Saved Will Be Lost” Part 1 va fi lansat pe 8 martie 2019 și va fi urmat de un turneu în UK. Cea de-a doua parte a materialului va fi lansată în toamnă.

Tracklist ”Everything Not Saved Will Be Lost” Part 1:

  1. ‘Moonlight’
  2. ‘Exits’
  3.  ‘White Onions’
  4. ‘In Degrees’
  5. ‘Syrups’
  6. ‘On The Luna’
  7. ‘Cafe D’Athens’
  8. ‘Surf Pt.1’
  9. ‘Sunday’
  10. ‘I’m Done With The World (& It’s Done With Me)’

Foals îi are în componență pe: Yannis Philippakis (voce/chitara), Jimmy Smith (chitara/clape), Walter Gervers (bass), Jack Bevan (tobe) și Edwin Congreave (clape). Trupa a concertat în România în 2015, cu prilejul festivalului Summer Well.

PUBLICITATE
Comentarii