Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Foals - Birch Tree

Britanicii de la Foals au început 2016 în forță, lansând single-ul “Birch Tree”. Piesa vine însoțită de un videoclip regizat de Dave Ma, ce poate fi urmărit în exclusivitate pe InfoMusic.

Produs de James Ford (Arctic Monkeys, Florence + the Macine), ”Birch Tree” încorporează un groove ritmic inspirat de hip-hop care se îmbină cu sunetul de chitară infuzat cu elemente funk. În contrast cu celelalte piese mai profunde, aproape viscerale, ”Birch Tree” demonstrează capacitatea formației de a crea și imnuri blânde prin care să își experimenteze ideile.

Videoclipul care acompaniază single-ul este regizat de colaboratorul de lungă durată al trupei, Dave Ma. El a mai lucrat cu Foals pentru filmul “Live at the Royal Albert Hall”, precum si pentru videoclipurile “Inhaler”, “Spanish Sahara” și “Olympic Airwaves”.

Albumul “What Went Down” a propulsat trupa Foals către cel mai înalt nivel al carierei. Single-ul “What Went Down” a avut parte de susținerea Radio1, care l-a declarat “Hottest Record in the World”, “Tune of the Week” și “Track of the Day”, înregistrând totodată peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, discul le-a adus celor de la Foals titlul de “Best Act in the World Today” în cadrul galei Q Awards.

Ca urmare a ascensiunii sale, trupa este acum în cărți pentru premiile NME la categoriile Best British Band, Best Live Band, Best Album și Best Track, câștigătorii urmând a fi anunțați pe 17 februarie.

Noutățile nu se opresc aici. Trupa va susține un turneu în Regatul Unit, urmând să aibă și concerte în SUA, inclusive la Coachella, la care se vor adăuga și cele mai mari festivaluri ale verii, ca Open’er, Roskilde, Rock Im Park, Rock Am Ring și Nos.

Foals îi are în componență pe: Yannis Philippakis (voce/chitara), Jimmy Smith (chitara/clape), Walter Gervers (bass), Jack Bevan (tobe) și Edwin Congreave (clape).

Citește mai multe despre Foals
Videoclipuri cu Foals
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE