Urmărește-ne în Social Media

Fly Project feat. Misha - Jolie

Fly Project a lansat în colaborare cu Misha o piesa de vară, pentru playlist-urile cluburilor de pe litoral și nu numai. Melodia se numește ”Jolie” și vine acompaniată de un videoclip produs de Alex Ceaușu.

Piesa ”Jolie” a apărut printr-o colaborare între Rappin’ On și Fly Records, prima de acest gen, melodia fiind compusă de Connect-R, Tudor Ionescu și Dj Sava.

”E genul de piesă pe care să o dai tare în boxe și să pleci spre mare. E o piesă care te îndeamnă la aventură, la nopți fierbinți, la vara aia pe care să nu o uiți niciodată. Am lucrat foarte bine împreuna cu echipa Rappin’ On, nu există competiție între studio-uri sau nu există în cazul nostru, e vorba despre muzică, idei bune puse împreună și cam atât”,  spune Tudor.

Videoclipul a fost produs de Alex Ceaușu și deși a fost implicată foarte multă figurație, filmarea s-a terminat în 12 ore.

”A fost printre puținele dăți în care nu am stat foarte mult la o filmare și nici nu ne-a supus Ceaușu la prea multe, Misha a fost cea mai solicitată și mai chinuită de data asta, fiind personajul principal în videoclip, a fost chiar o atmosferă plăcută și n-am realizat că s-au adunat niște ore de filmare la finalul zilei”, a declarat Dan.

Ideea clipului merge exact pe filmul piesei, o petrecere care te face să uiți de orice probleme, cu femei frumoase, cu mulți prieteni și muzică până dimineața.

Fly Project pleacă la începutul lunii mai în America Latină, urmând ca apoi să revină în România pentru a intra în promovare cu piesa ”Jolie”, alături de Misha, și ulterior să își continue turneul în Rusia.

PUBLICITATE
Comentarii